Перерозподіл води в макаронному тісті з антиоксидантами та його мікроструктура
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перерозподіл води в макаронному тісті з антиоксидантами та його мікроструктура
Перераспределение воды в макаронном тесте с антиоксидантами и его микроструктура The redistribution of water in the macaroni dough with antioxidants and its microstructure |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Левадна, Т. І. Левадная, Т. И. Levadna, T. Дегтярьов, Л. С. Дегтярев, Л. С. Degtyarev, L. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. |
|
Subject |
макаронне тісто
антиоксиданти форми зв’язку вологи мікропориста структура макаронное тесто антиоксиданты формы связи влаги микропористая структура macaroni dough antioxidants water bond forms microporous structure |
|
Description |
Дослідженнями форм зв’язку вологи в макаронному тісті з добавками антиоксидантної дії встановлено, що використання соєвого лецитину, β-каротину та аскорбінової кислоти сприяє зменшенню енергії зв’язування вологи колоїдами тіста, а також утворенню більш тонкопористої його структури. В результате исследований форм связи воды в макаронном тесте с добавками антиоксидантного действия, а также его микроструктуры было установлено, что использование соевого лецитина, β-каротина и аскорбиновой кислоты способствует уменьшению в разной степени энергии связывания влаги коллоидами теста и приводит к образованию более тонкопористой его структуры. The studies of water bond forms in the macaroni dough with the addition of antioxidants, and its microstructure was found that the use of soy lecithin, β-carotene and ascorbic acid reduces to varying degrees the binding energy of water by colloids dough and leads to the formation of its structure more finely porous.
|
|
Date |
2013-03-20T11:03:22Z
2013-03-20T11:03:22Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Перерозподіл води в макаронному тісті з антиоксидантами та його мікроструктура / В. Г. Юрчак, Т. І. Левадна, Л. С. Дегтярьов, В. В. Манк // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). – С. 65 – 69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6947 |
|
Language |
uk_UK
|
|