Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси для гурманів (Патент на корисну модель № 69013)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси для гурманів (Патент на корисну модель № 69013)
Композиция для изготовления сырокопченой колбасы для гурманов (Патент на полезную модель №69013) Arrangement for making summer sausage gourmet (Patent for useful model №69013) |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Клименко, А. В. Клименко, А. В. Klimenko, A. |
|
Subject |
рецептура
ковбаса пробуджені зернопродукти рецептура колбаса пробужденные зернопродукты recipe sausage awakened grain |
|
Description |
Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням біологічно активної сировини, спільна дія компонентів якої направлена на отримання пікантного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. Задачей полезной модели является разработка рецептуры сырокопченых колбас с использованием биологически активной сырья, совместное действие компонентов которой направлена на получение пикантного продукта с высокими органолептическими показателями и способностью к длительному хранению. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages using biologically active materials, components whose joint action aimed at getting spicy foods high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage. |
|
Date |
2013-03-20T09:34:36Z
2013-03-20T09:34:36Z 2007 |
|
Identifier |
Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси для гурманів [Текст] : пат. 69013 UA: МПК A23L 1/31 /Пешук Л. В., Клименко А. В. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u200611502 ; заявл. 01.11.06 ; опубл. 10.04.07, Бюл. № 4. - 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6937 |
|
Language |
other
|
|