Запис Детальніше

Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію (Патент на корисну модель № 56317)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію (Патент на корисну модель № 56317)
Способ производства кисломолочного продукта по типу ряженки с экстрактом цикория (Патент на полезную модель № 56317)
Method of manufacturing dairy products such as sour milk to extract from chicory (Utility model patent number 56317)
 
Creator Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Попович, Г. О.
Попович, Г. А.
Popovich, G.
 
Subject ряжанка
кисломолочний продукт
екстракт
цикорій
ряженка
кисломолочный продукт
экстракт
цикорий
ryazhenk
milk product
extract
chicory
 
Description Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію, що передбачає приймання та нормалізацію молочної основи, складання суміші молочної основи з наповнювачем, очищення, гомогенізацію, пастеризацію, пряження отриманої суміші, охолодження, заквашування, сквашування, охолодження та фасування готового продукту, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують екстракт цикорію у кількості 0,4-0,5 та 0,6-0,7% від маси готового продукту.
Способ производства кисломолочного продукта по типу ряженки с экстрактом цикория, предусматривающий прием и нормализацию молочной основи, составление смеси молочной основы с наполнителем, очистку, гомогенизацию, пастеризацию, пряжение полученной смеси, охлаждение, заквашивание, сквашивание, охлаждение и фасовку готового продукта, который отличается тем, что в качестве наполнителя используют экстракт цикория в количестве 0,4-0,5 и 0,6-0,7% от массы готового продукта.
Method of manufacturing dairy products such as sour milk to extract from chicory, which involves acceptance and normalization of breast Renewal, drawing a mixture of milk-based filling, cleaning, homogenization, pasteurization, pryazhennya the mixture, cooling, zakvashuvannya, fermenting, cooling and packaging of the finished product, which differsthat is used as a filler chicory extract in an amount of 0.4-0.5 and 0.6-0.7% by weight of the finished product.
 
Date 2013-03-20T12:58:11Z
2013-03-20T12:58:11Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Патент 56317 UA, МПК 51 А23С 9/13 Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію / Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Попович Г. О. ; власник НУХТ. — № u2010 07496 ; заявл. 15.06.2010 ; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6957
 
Language other