Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію (Патент на корисну модель № 56317)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію (Патент на корисну модель № 56317)
Способ производства кисломолочного продукта по типу ряженки с экстрактом цикория (Патент на полезную модель № 56317) Method of manufacturing dairy products such as sour milk to extract from chicory (Utility model patent number 56317) |
|
Creator |
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Попович, Г. О. Попович, Г. А. Popovich, G. |
|
Subject |
ряжанка
кисломолочний продукт екстракт цикорій ряженка кисломолочный продукт экстракт цикорий ryazhenk milk product extract chicory |
|
Description |
Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію, що передбачає приймання та нормалізацію молочної основи, складання суміші молочної основи з наповнювачем, очищення, гомогенізацію, пастеризацію, пряження отриманої суміші, охолодження, заквашування, сквашування, охолодження та фасування готового продукту, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують екстракт цикорію у кількості 0,4-0,5 та 0,6-0,7% від маси готового продукту. Способ производства кисломолочного продукта по типу ряженки с экстрактом цикория, предусматривающий прием и нормализацию молочной основи, составление смеси молочной основы с наполнителем, очистку, гомогенизацию, пастеризацию, пряжение полученной смеси, охлаждение, заквашивание, сквашивание, охлаждение и фасовку готового продукта, который отличается тем, что в качестве наполнителя используют экстракт цикория в количестве 0,4-0,5 и 0,6-0,7% от массы готового продукта. Method of manufacturing dairy products such as sour milk to extract from chicory, which involves acceptance and normalization of breast Renewal, drawing a mixture of milk-based filling, cleaning, homogenization, pasteurization, pryazhennya the mixture, cooling, zakvashuvannya, fermenting, cooling and packaging of the finished product, which differsthat is used as a filler chicory extract in an amount of 0.4-0.5 and 0.6-0.7% by weight of the finished product. |
|
Date |
2013-03-20T12:58:11Z
2013-03-20T12:58:11Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 56317 UA, МПК 51 А23С 9/13
Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію / Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Попович Г. О. ; власник НУХТ. — № u2010 07496
; заявл. 15.06.2010
; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6957 |
|
Language |
other
|
|