Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
Способ производства кисломолочного творожного десерта (Патент на изобретение № 38974) Method of cottage cheese dessert (Patent for invention № 38974) |
|
Creator |
Ромоданова, В. О.
Ромоданова, В. А. Romodanova, V. Мінорова, А. В. Минорова, А. В. Minorova, А. Ющенко, Н. М. Ющенко, Н. М. Yuschenko, N. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
сирковий десерт
творожный десерт cottage cheese dessert ячмінно-солодовий екстракт ячменно-солодовый экстракт barley-malt extract сироватка сыворотка whey наповнювач наполнитель filler |
|
Description |
Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Способ производства кисломолочного творожного десерта предусматривает внесение в подготовленную молочное сырье молочной сыворотки в количестве 9-19,6% и желатина - 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%. |
|
Date |
2013-03-21T09:03:46Z
2013-03-21T09:03:46Z 2001 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Деклараційний патент на винахід № 38974, МПК A 23С 19/076. Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту / В. О. Ромоданова, А. В. Мінорова, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей ; власник НУХТ. - 200127230; заявл. 15.12.2000 ; опубл. 15.05.2001, Бюл. № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6978 |
|
Language |
other
|
|