Запис Детальніше

Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
Способ производства кисломолочного творожного десерта (Патент на изобретение № 38974)
Method of cottage cheese dessert (Patent for invention № 38974)
 
Creator Ромоданова, В. О.
Ромоданова, В. А.
Romodanova, V.
Мінорова, А. В.
Минорова, А. В.
Minorova, А.
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject сирковий десерт
творожный десерт
cottage cheese dessert
ячмінно-солодовий екстракт
ячменно-солодовый экстракт
barley-malt extract
сироватка
сыворотка
whey
наповнювач
наполнитель
filler
 
Description Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%.
Способ производства кисломолочного творожного десерта предусматривает внесение в подготовленную молочное сырье молочной сыворотки в количестве 9-19,6% и желатина - 0,4-1%.
Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.
 
Date 2013-03-21T09:03:46Z
2013-03-21T09:03:46Z
2001
 
Type Other
 
Identifier Деклараційний патент на винахід № 38974, МПК A 23С 19/076. Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту / В. О. Ромоданова, А. В. Мінорова, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей ; власник НУХТ. - 200127230; заявл. 15.12.2000 ; опубл. 15.05.2001, Бюл. № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6978
 
Language other