Шляхи підвищення якості макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Шляхи підвищення якості макаронних виробів
Пути повышения качества макаронних изделий Ways to increasing quality of macaroni products |
|
| Creator |
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. I. Кочура, Н. М. Кочура, Н. М. Kochura, N. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
| Subject |
макаронні вироби
овочеві порошки якість виробів властивості тіста харчова цінність макаронные изделия овощные порошки качество изделий свойства теста пищевая ценность macaroni products vegetable powders quality of products properties of the dough food value |
|
| Description |
Досліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки. Исследовано влияние высокодисперсных и крупнодисперсных овощных порошков на качество макаронных изделий, свойства теста и клейковины. Показано, что более эффективно использовать высокодисперсные порошки. The influence of fine-grained and large-disperse vegetable powders on the quality of macaroni products, properties of the dough and gluten was researched. It was shown, that more effective is used fine-grained powders.
|
|
| Date |
2013-03-21T12:57:25Z
2013-03-21T12:57:25Z 1999 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Волощук, Г. І. Шляхи підвищення якості макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – № 3-4. – С. 30–31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7002 |
|
| Language |
other
|
|