Запис Детальніше

Шляхи підвищення якості макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення якості макаронних виробів
Пути повышения качества макаронних изделий
Ways to increasing quality of macaroni products
 
Creator Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G. I.
Кочура, Н. М.
Кочура, Н. М.
Kochura, N.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби
овочеві порошки
якість виробів
властивості тіста
харчова цінність
макаронные изделия
овощные порошки
качество изделий
свойства теста
пищевая ценность
macaroni products
vegetable powders
quality of products
properties of the dough
food value
 
Description Досліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки. Исследовано влияние высокодисперсных и крупнодисперсных овощных порошков на качество макаронных изделий, свойства теста и клейковины. Показано, что более эффективно использовать высокодисперсные порошки. The influence of fine-grained and large-disperse vegetable powders on the quality of macaroni products, properties of the dough and gluten was researched. It was shown, that more effective is used fine-grained powders.
 
Date 2013-03-21T12:57:25Z
2013-03-21T12:57:25Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Волощук, Г. І. Шляхи підвищення якості макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – № 3-4. – С. 30–31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7002
 
Language other