Совершенствование технологии макаронного производства
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Совершенствование технологии макаронного производства
Вдосконалення технології макаронного виробництва The improvement of the technology of macaroni production |
|
| Creator |
Берзина, Н. И.
Берзіна, Н. І. Berzina, N. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Макаренкова, А. А. Макаренкова, А. А. Makarenkova, A. Евенко, Ю. Н. Євенко, Ю. М. Yevenko, Y. |
|
| Subject |
характеристика отрасли
ассортимент изделий основное сырье технологические процессы современное оборудование характеристика галузі асортимент виробів основна сировина технологічні процеси сучасне обладнання characteristic of sector assortment of products main raw material technological process modern equipment |
|
| Description |
В книге обобщается передовой опыт совершенствования технологии макаронных изделий, решения актуальных для промышленности задач. Книга рассчитана на инженерно-технических работников пищевой промышленности. В книзі узагальнено передовий досвід вдосконалення технології макаронних виробів, вирішення актуальних для промисловості завдань. Книга розрахована на інженерно-технічних працівників харчової промисловості. In this book authors generalize forward experience of improvement a technology of macaroni products, solution actual issues for an industry. This book intend for engineering staff of food industry.
|
|
| Date |
2013-03-21T10:23:29Z
2013-03-21T10:23:29Z 1991 |
|
| Type |
Book chapter
|
|
| Identifier |
Берзина, Н. И. Совершенствование технологии макаронного производства / Н. И. Берзина, В. Г. Юрчак., А. А. Макаренкова, Ю. Н. Евенко. - К.: Урожай. - 1991. – 104 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6989 |
|
| Language |
other
|
|