Запис Детальніше

Совершенствование технологии макаронного производства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование технологии макаронного производства
Вдосконалення технології макаронного виробництва
The improvement of the technology of macaroni production
 
Creator Берзина, Н. И.
Берзіна, Н. І.
Berzina, N.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Макаренкова, А. А.
Макаренкова, А. А.
Makarenkova, A.
Евенко, Ю. Н.
Євенко, Ю. М.
Yevenko, Y.
 
Subject характеристика отрасли
ассортимент изделий
основное сырье
технологические процессы
современное оборудование
характеристика галузі
асортимент виробів
основна сировина
технологічні процеси
сучасне обладнання
characteristic of sector
assortment of products
main raw material
technological process
modern equipment
 
Description В книге обобщается передовой опыт совершенствования технологии макаронных изделий, решения актуальных для промышленности задач. Книга рассчитана на инженерно-технических работников пищевой промышленности. В книзі узагальнено передовий досвід вдосконалення технології макаронних виробів, вирішення актуальних для промисловості завдань. Книга розрахована на інженерно-технічних працівників харчової промисловості. In this book authors generalize forward experience of improvement a technology of macaroni products, solution actual issues for an industry. This book intend for engineering staff of food industry.
 
Date 2013-03-21T10:23:29Z
2013-03-21T10:23:29Z
1991
 
Type Book chapter
 
Identifier Берзина, Н. И. Совершенствование технологии макаронного производства / Н. И. Берзина, В. Г. Юрчак., А. А. Макаренкова, Ю. Н. Евенко. - К.: Урожай. - 1991. – 104 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6989
 
Language other