Запис Детальніше

Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Цьохла, Світлана
Павленко, Ірина
 
Date 2013-03-22T08:32:24Z
2013-03-22T08:32:24Z
2012
 
Identifier Цьохла С. Ю. Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим / Цьохла С. Ю., Павленко І. Г. // Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.
1996-5931
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/2258
 
Description Analysis of progress of restaurant business trends in AR Crimea is conducted by the authors for the last five years, factors which infl uence the work of enterprises of restaurant business of the region and Ukraine are considered. Advantages and lack of work of establishments of compatible networks are studied.
Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим за останні п'ять років. Розглянуто чинники, що впливають на роботу підприємств ресторанного бізнесу регіону та України. Вивчено переваги та недоліки роботи закладів уніфікованих мереж.
 
Language ua
 
Publisher ВПЦ НаУКМА
 
Subject ресторан
бізнес
фахівці
заклади
розвиток
restaurant
business
specialists
establishments
development
 
Title Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим
 
Type Article
 
Relation Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.