Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим
eKMAIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Creator |
Цьохла, Світлана
Павленко, Ірина |
|
Date |
2013-03-22T08:32:24Z
2013-03-22T08:32:24Z 2012 |
|
Identifier |
Цьохла С. Ю. Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим / Цьохла С. Ю., Павленко І. Г. // Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.
1996-5931 http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/2258 |
|
Description |
Analysis of progress of restaurant business trends in AR Crimea is conducted by the authors for the last five years, factors which infl uence the work of enterprises of restaurant business of the region and Ukraine are considered. Advantages and lack of work of establishments of compatible networks are studied.
Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим за останні п'ять років. Розглянуто чинники, що впливають на роботу підприємств ресторанного бізнесу регіону та України. Вивчено переваги та недоліки роботи закладів уніфікованих мереж. |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
ВПЦ НаУКМА
|
|
Subject |
ресторан
бізнес фахівці заклади розвиток restaurant business specialists establishments development |
|
Title |
Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим
|
|
Type |
Article
|
|
Relation |
Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.
|
|