Морозиво підвищеної харчової цінності
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Морозиво підвищеної харчової цінності
Мороженое повышенной пищевой ценности Ice-cream with high nutritional value |
|
| Creator |
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В. Havrysh, A. Шевченко, О. Є. Шевченко, Е. Е. Shevchenko, O. E. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. |
|
| Subject |
морозиво
еламін шоколадна глазур гемове залізо мороженое еламин шоколадная глазурь гемовое железо ice-cream elamin chocolate glaze gemove iron. |
|
| Description |
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазированного мороженого на органические соединения йода и железа, разработан рецептурный состав и схемы производства мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей гемовое железо, как отделочный полуфабрикат. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.
|
|
| Date |
2013-03-22T12:38:32Z
2013-03-22T12:38:32Z 2012 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Гавриш, А. В. Морозиво підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко, О. В. Нєміріч // Молочное дело. – 2012. – № 11-12. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7034 |
|
| Language |
uk_UK
|
|