Запис Детальніше

Морозиво підвищеної харчової цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво підвищеної харчової цінності
Мороженое повышенной пищевой ценности
Ice-cream with high nutritional value
 
Creator Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Шевченко, О. Є.
Шевченко, Е. Е.
Shevchenko, O. E.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
 
Subject морозиво
еламін
шоколадна глазур
гемове залізо
мороженое
еламин
шоколадная глазурь
гемовое железо
ice-cream
elamin
chocolate glaze
gemove iron.
 
Description Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазированного мороженого на органические соединения йода и железа, разработан рецептурный состав и схемы производства мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей гемовое железо, как отделочный полуфабрикат. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.
 
Date 2013-03-22T12:38:32Z
2013-03-22T12:38:32Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гавриш, А. В. Морозиво підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко, О. В. Нєміріч // Молочное дело. – 2012. – № 11-12. – С. 12-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7034
 
Language uk_UK