Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів
Влияние овощных порошков на кинетику и режимы сушки макаронных изделий The influence of vegetable powders on the kinetics and drying conditions of macaroni products |
|
| Creator |
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. Кочура, Н. М. Кочура, Н. М. Kochura, N. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
| Subject |
макаронні вироби
овочеві порошки зв’язана волога дериватограми швидкість сушіння макаронные изделия овощные порошки связанная влага дериватограми скорость сушки macaroni products vegetable powders bound water derivatograms drying speed |
|
| Description |
Досліджено стан вологи в сирих макаронних виробах з овочевими порошками. Вивчено вплив овочевих порошків на процес сушіння макаронних виробів. Рекомендовані режими сушіння макаронних виробів з овочевими порошками. Исследовано состояние воды в сырых макаронных изделиях с овощными порошками. Изучено влияние порошков на процесс сушки макаронных изделий. Рекомендованы режимы сушки макаронных изделий с овощными порошками. It was researched the state of water in raw macaroni products with vegetable powders. It was studied the influence of powders on the drying process of macaroni products. Drying conditions of macaroni products with vegetable powders were recommended.
|
|
| Date |
2013-03-22T10:02:45Z
2013-03-22T10:02:45Z 1999 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Волощук, Г. І. Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини : наука, техніка, виробництво. – 1999. – № 5–6. – С. 9–11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7010 |
|
| Language |
other
|
|