Запис Детальніше

Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів
Влияние овощных порошков на кинетику и режимы сушки макаронных изделий
The influence of vegetable powders on the kinetics and drying conditions of macaroni products
 
Creator Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G.
Кочура, Н. М.
Кочура, Н. М.
Kochura, N.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби
овочеві порошки
зв’язана волога
дериватограми
швидкість сушіння
макаронные изделия
овощные порошки
связанная влага
дериватограми
скорость сушки
macaroni products
vegetable powders
bound water
derivatograms
drying speed
 
Description Досліджено стан вологи в сирих макаронних виробах з овочевими порошками. Вивчено вплив овочевих порошків на процес сушіння макаронних виробів. Рекомендовані режими сушіння макаронних виробів з овочевими порошками. Исследовано состояние воды в сырых макаронных изделиях с овощными порошками. Изучено влияние порошков на процесс сушки макаронных изделий. Рекомендованы режимы сушки макаронных изделий с овощными порошками. It was researched the state of water in raw macaroni products with vegetable powders. It was studied the influence of powders on the drying process of macaroni products. Drying conditions of macaroni products with vegetable powders were recommended.
 
Date 2013-03-22T10:02:45Z
2013-03-22T10:02:45Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Волощук, Г. І. Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини : наука, техніка, виробництво. – 1999. – № 5–6. – С. 9–11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7010
 
Language other