Нові режими сушіння жому
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові режими сушіння жому
Новые режимы сушки жома New modes of drying beet pulp |
|
Creator |
Іващенко, Н. В.
Пахомов, В. М. Буляндра, О. Ф. Иващенко, Н. В. Пахомов, В. Н. Буляндра, А. Ф. Іvashchenko, N. Pakhomov, V. Bulyandra, O. |
|
Subject |
сушіння
жом сушка жом drying sugar beet pulp |
|
Description |
В статті розглянуто методи консервації бурякового жому: пресування, хімічна обробка, сушіння. Розглянути переваги використання водяної пари та нагрітого повітря в якості сушильних агентів для бурякового жому. В статье рассмотрены методы консервации свекловичного жома: прессование, химическая обработка, сушка. Рассмотрены преимущества использования водяного пара и нагретого воздуха в качестве сушильного агента для свекловичного жома. The article describes the methods of conservation beet pulp: pressing, chemical treatment, drying. Consider the advantages of steam and hot air as a drying agent for sugar beet pulp. |
|
Date |
2013-03-22T11:11:21Z
2013-03-22T11:11:21Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Буляндра, О. Ф. Нові режими сушіння жому / О. Ф. Буляндра, Н. В. Іващенко, В. М. Пахомов // Харчова і переробна промисловість. – 1997. – № 3. – С. 33-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7017 |
|
Language |
other
|
|