Запис Детальніше

Нові режими сушіння жому

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові режими сушіння жому
Новые режимы сушки жома
New modes of drying beet pulp
 
Creator Іващенко, Н. В.
Пахомов, В. М.
Буляндра, О. Ф.
Иващенко, Н. В.
Пахомов, В. Н.
Буляндра, А. Ф.
Іvashchenko, N.
Pakhomov, V.
Bulyandra, O.
 
Subject сушіння
жом
сушка
жом
drying
sugar beet pulp
 
Description В статті розглянуто методи консервації бурякового жому: пресування, хімічна обробка, сушіння. Розглянути переваги використання водяної пари та нагрітого повітря в якості сушильних агентів для бурякового жому.
В статье рассмотрены методы консервации свекловичного жома: прессование, химическая обработка, сушка. Рассмотрены преимущества использования водяного пара и нагретого воздуха в качестве сушильного агента для свекловичного жома.
The article describes the methods of conservation beet pulp: pressing, chemical treatment, drying. Consider the advantages of steam and hot air as a drying agent for sugar beet pulp.
 
Date 2013-03-22T11:11:21Z
2013-03-22T11:11:21Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Буляндра, О. Ф. Нові режими сушіння жому / О. Ф. Буляндра, Н. В. Іващенко, В. М. Пахомов // Харчова і переробна промисловість. – 1997. – № 3. – С. 33-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7017
 
Language other