Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів
Исследование влияния соевого белково-жирового обогатителя на структурно-механические свойства теста для кексов и качество готовых изделий Investigation of soy protein-fat enricher on the structural and mechanical properties of muffins pastry and quality of finished products |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Прокопенко, А. Д. Прокопенко, А. Д. Prokopenko, A. Яценко, Н. П. Яценко, Н. П. Yatsenko, N. Діанова, Н. Ю. Дианова, Н. Ю. Dianova, N. |
|
Subject |
кекси
соєвий білково-жировий збагачувач структурно-механічні властивості подовження терміну зберігання кексы соевый белково-жировой обогатитель структурно-механические свойства продления срока хранения muffins soy protein-fat enricher structural and mechanical properties prolongation of storage life |
|
Description |
В статті приведені результати досліджень впливу соєвого білково-жирового збагачувача на якість кексів. Вивчено структурно-механічні властивості тіста для кексів при введенні в рецептуру різної кількості соєвого білково-жирового збагачувача. Показано, що цей збагачувач у кількості не більше ніж 5 % до маси готових виробів поліпшує якість кексів і продовжує тривалість зберігання. В статье приведены результаты исследований влияния соевого белково-жирового обогатителя на качество кексов. Изучены структурно-механические свойства теста для кексов при введении в рецептуру различного количества соевого белково-жирового обогатителя. Показано, что этот обогатитель в количестве не более 5% от массы готовых изделий улучшает качество кексов и продлевает срок их хранения. The results of studies of the effect of soy protein-fat enricher on muffins quality were submitted. Structural and mechanical properties of the muffins pastry when administered in it various amount of soy protein-fat enricher were studied. It is shown that the enricher in amount of not more than 5% by weight of the finished product improves the quality muffins and prolongs storage life.
|
|
Date |
2013-03-22T12:35:35Z
2013-03-22T12:35:35Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста і якість готових виробів / В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко, Н. П. Яценко, Н. Ю. Діанова // Харчова промисловість. – 2003. – №2. – С. 6-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7032 |
|
Language |
other
|
|