Запис Детальніше

Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів
Исследование влияния соевого белково-жирового обогатителя на структурно-механические свойства теста для кексов и качество готовых изделий
Investigation of soy protein-fat enricher on the structural and mechanical properties of muffins pastry and quality of finished products
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Прокопенко, А. Д.
Прокопенко, А. Д.
Prokopenko, A.
Яценко, Н. П.
Яценко, Н. П.
Yatsenko, N.
Діанова, Н. Ю.
Дианова, Н. Ю.
Dianova, N.
 
Subject кекси
соєвий білково-жировий збагачувач
структурно-механічні властивості
подовження терміну зберігання
кексы
соевый белково-жировой обогатитель
структурно-механические свойства
продления срока хранения
muffins
soy protein-fat enricher
structural and mechanical properties
prolongation of storage life
 
Description В статті приведені результати досліджень впливу соєвого білково-жирового збагачувача на якість кексів. Вивчено структурно-механічні властивості тіста для кексів при введенні в рецептуру різної кількості соєвого білково-жирового збагачувача. Показано, що цей збагачувач у кількості не більше ніж 5 % до маси готових виробів поліпшує якість кексів і продовжує тривалість зберігання. В статье приведены результаты исследований влияния соевого белково-жирового обогатителя на качество кексов. Изучены структурно-механические свойства теста для кексов при введении в рецептуру различного количества соевого белково-жирового обогатителя. Показано, что этот обогатитель в количестве не более 5% от массы готовых изделий улучшает качество кексов и продлевает срок их хранения. The results of studies of the effect of soy protein-fat enricher on muffins quality were submitted. Structural and mechanical properties of the muffins pastry when administered in it various amount of soy protein-fat enricher were studied. It is shown that the enricher in amount of not more than 5% by weight of the finished product improves the quality muffins and prolongs storage life.
 
Date 2013-03-22T12:35:35Z
2013-03-22T12:35:35Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста і якість готових виробів / В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко, Н. П. Яценко, Н. Ю. Діанова // Харчова промисловість. – 2003. – №2. – С. 6-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7032
 
Language other