Ферментные препараты в технологии булочных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментные препараты в технологии булочных изделий
Ферментні препарати в технології булочних виробів Enzymatic agents in the technology of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Билык, Е. А. Білик, О. А. Bilyk, O. Савчук, Н. И. Савчук, Н. І. Savchuk, N. |
|
Subject |
хлеб
ферментные препараты сухая пшеничная клейковина аскорбиновая кислота продление свежести хліб ферментні препарати суха пшенична клейковина аскорбінова кислота подовження свіжості bread enzymatic agent dry wheat gluten ascorbic acid prolongation of fresh |
|
Description |
Статья описывает применение ферментных препаратов (ФП) фирмы «Новозайм». Исследовано влияние ФП на муку со слабой и короткорваной клейковиной, а также на муку с низкой ферментативной активностью и крепкой клейковиной. Установлены оптимальные дозировки ФП. Стаття описує застосування ферментних препаратів (ФП) фірми «Новозайм». Досліджено вплив ФП на борошно зі слабкою і короткорваною клейковиною, а також на борошно з низькою ферментативною активністю і міцною клейковиною. Встановлені оптимальні дозування ФП. The article describes the use of enzymatic agents (EA) by "Novozaym." The effect of EA on the flour with weak and short gluten, as well as the flour with low enzyme activity and strong gluten were investigated. The optimal dosages of AF were established.
|
|
Date |
2013-03-22T11:45:58Z
2013-03-22T11:45:58Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Ферментные препараты в технологии булочных изделий / В. И. Дробот, Е. А. Билык, Н. И. Савчук // тезисы докладов V Международной научно-практической конференции [«Хлебопродукты 2005»], (Одесса, 14 – 16 сент. 2005 г). – 2005. – С. 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7025 |
|
Language |
other
|
|