Запис Детальніше

Ферментные препараты в технологии булочных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментные препараты в технологии булочных изделий
Ферментні препарати в технології булочних виробів
Enzymatic agents in the technology of bakery products
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Билык, Е. А.
Білик, О. А.
Bilyk, O.
Савчук, Н. И.
Савчук, Н. І.
Savchuk, N.
 
Subject хлеб
ферментные препараты
сухая пшеничная клейковина
аскорбиновая кислота
продление свежести
хліб
ферментні препарати
суха пшенична клейковина
аскорбінова кислота
подовження свіжості
bread
enzymatic agent
dry wheat gluten
ascorbic acid
prolongation of fresh
 
Description Статья описывает применение ферментных препаратов (ФП) фирмы «Новозайм». Исследовано влияние ФП на муку со слабой и короткорваной клейковиной, а также на муку с низкой ферментативной активностью и крепкой клейковиной. Установлены оптимальные дозировки ФП. Стаття описує застосування ферментних препаратів (ФП) фірми «Новозайм». Досліджено вплив ФП на борошно зі слабкою і короткорваною клейковиною, а також на борошно з низькою ферментативною активністю і міцною клейковиною. Встановлені оптимальні дозування ФП. The article describes the use of enzymatic agents (EA) by "Novozaym." The effect of EA on the flour with weak and short gluten, as well as the flour with low enzyme activity and strong gluten were investigated. The optimal dosages of AF were established.
 
Date 2013-03-22T11:45:58Z
2013-03-22T11:45:58Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Дробот, В. И. Ферментные препараты в технологии булочных изделий / В. И. Дробот, Е. А. Билык, Н. И. Савчук // тезисы докладов V Международной научно-практической конференции [«Хлебопродукты 2005»], (Одесса, 14 – 16 сент. 2005 г). – 2005. – С. 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7025
 
Language other