Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки
Застосування у випіканні хліба збагаченої молочної сироватки Application in bread baking enriched whey |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Маринченко, А. Б. Маринченко, А. Б. Marinchenko, A. Ройтер, И. М. Ройтер, І. М. Royter, I. |
|
Subject |
хлеб
обогащенная молочная сыворотка дрожжи обогащение хлеба хліб збагачена молочна сироватка дріжджі збагачення хліба bread enriched whey yeasts fortification of bread |
|
Description |
Статья посвящена разработке обогащенной молочной сыворотки и применению ее в хлебопечении. Определен ее химический состав. Разработаны рекомендации по ее количественному внесению в хлеб из муки первого и второго сортов. Стаття присвячена розробці збагаченої молочної сироватки та застосуванню її в хлібопеченні. Визначено її хімічний склад. Розроблено рекомендації щодо її кількісного внесення в хліб з борошна першого і другого сортів. The article is devoted to the development of enriched whey and uses it in baking. Determined its chemical composition. Developed recommendations on inclusion in its quantitative bread from flour of the first and second grades.
|
|
Date |
2013-03-22T12:41:28Z
2013-03-22T12:41:28Z 1976 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки / В. И. Дробот, А. Б. Маринченко, І. М. Ройтер // Хлебопек. и конд. пром-сть. – 1976. - № 3. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7037 |
|
Language |
other
|
|