Запис Детальніше

Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки
Застосування у випіканні хліба збагаченої молочної сироватки
Application in bread baking enriched whey
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Маринченко, А. Б.
Маринченко, А. Б.
Marinchenko, A.
Ройтер, И. М.
Ройтер, І. М.
Royter, I.
 
Subject хлеб
обогащенная молочная сыворотка
дрожжи
обогащение хлеба
хліб
збагачена молочна сироватка
дріжджі
збагачення хліба
bread
enriched whey
yeasts
fortification of bread
 
Description Статья посвящена разработке обогащенной молочной сыворотки и применению ее в хлебопечении. Определен ее химический состав. Разработаны рекомендации по ее количественному внесению в хлеб из муки первого и второго сортов. Стаття присвячена розробці збагаченої молочної сироватки та застосуванню її в хлібопеченні. Визначено її хімічний склад. Розроблено рекомендації щодо її кількісного внесення в хліб з борошна першого і другого сортів. The article is devoted to the development of enriched whey and uses it in baking. Determined its chemical composition. Developed recommendations on inclusion in its quantitative bread from flour of the first and second grades.
 
Date 2013-03-22T12:41:28Z
2013-03-22T12:41:28Z
1976
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. И. Применение при выпечке хлеба обогащенной молочной сыворотки / В. И. Дробот, А. Б. Маринченко, І. М. Ройтер // Хлебопек. и конд. пром-сть. – 1976. - № 3. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7037
 
Language other