Запис Детальніше

Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста
Предупреждения заболевания хлеба картофельной болезнью при ускоренном способе приготовления теста
Prevent of potato disease bread in accelerated dough preparation method
 
Creator Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject хліб
картопляна хвороба
закваски
кислотонакопичення
прискорений спосіб
хлеб
картофельная болезнь
закваски
кислотонакопление
ускоренный способ
bread
potato disease
leavens
acid accumulation
shortcut method
 
Description Стаття розглядає проблему картопляної хвороби хліба. Визначено низьке кислотонакопичення в тісті через відсутність в дріжджах супутньої молочнокислої мікрофлори. Зроблено висновок про доцільність внесення в тісто заквасок. Статья рассматривает проблему картофельной болезни хлеба. Определено низкое кислотонакопление в тесте из-за отсутствия в дрожжах сопутствующей молочнокислой микрофлоры. Сделан вывод о целесообразности внесения в тесто заквасок. The article considers the problem of potato disease bread. Defined low acid accumulation in the dough due to the absence co-lactic yeast microflora. The come to conclusion about expediency introduction ferments in dough.
 
Date 2013-03-22T11:12:49Z
2013-03-22T11:12:49Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Тесля, О. Д. Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : І-а міжгалузева наук.-практ. конф., 14–15 жовт. 2010 р. : тези доповідей. – 2010. – C. 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7018
 
Language other