Запис Детальніше

Йоддефицит и пути его преодоления

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Йоддефицит и пути его преодоления
Йододефіцит та шляхи його подолання
Iodine deficiency and ways to overcome
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
 
Subject хлеб
йододефицит
йодированная соль
профилактика
потери йода в технологическом процессе
хліб
йодована сіль
профілактика
втрати йоду в технологічному процесі
йододефіцит
bread
iodine deficiency
iodinated salt
prevention
loss of iodine in the technological process
 
Description Обзорная статья раскрывает проблему йододефицита населения и пути ее решения. Описан опыт применения различных видов йодсодержащего сырья в хлебопечении. Установлена необходимость использования йодированной соли в хлебопечении. Оглядова стаття розкриває проблему йододефіциту населення і шляхи її вирішення. Описано досвід застосування різних видів йодовміщуючої сировини в хлібопеченні. Встановлено необхідність використання йодованої солі в хлібопеченні. Review article describes the problem of iodine deficiency population and its solution. Describes the experience of the application of different types of iodine-containing raw materials in baking. Establishes the necessity of using iodized salt in bread.
 
Date 2013-03-22T11:43:58Z
2013-03-22T11:43:58Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. И. Йоддефицит и пути его преодоления // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : тези доповідей VII міжнародної науково-практичної конференції, Донецьк, 7 – 9 вересня 2011. – Святогірськ, 2011. - C. 295-298.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7024
 
Language other