Йоддефицит и пути его преодоления
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Йоддефицит и пути его преодоления
Йододефіцит та шляхи його подолання Iodine deficiency and ways to overcome |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. |
|
Subject |
хлеб
йододефицит йодированная соль профилактика потери йода в технологическом процессе хліб йодована сіль профілактика втрати йоду в технологічному процесі йододефіцит bread iodine deficiency iodinated salt prevention loss of iodine in the technological process |
|
Description |
Обзорная статья раскрывает проблему йододефицита населения и пути ее решения. Описан опыт применения различных видов йодсодержащего сырья в хлебопечении. Установлена необходимость использования йодированной соли в хлебопечении. Оглядова стаття розкриває проблему йододефіциту населення і шляхи її вирішення. Описано досвід застосування різних видів йодовміщуючої сировини в хлібопеченні. Встановлено необхідність використання йодованої солі в хлібопеченні. Review article describes the problem of iodine deficiency population and its solution. Describes the experience of the application of different types of iodine-containing raw materials in baking. Establishes the necessity of using iodized salt in bread.
|
|
Date |
2013-03-22T11:43:58Z
2013-03-22T11:43:58Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Йоддефицит и пути его преодоления // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : тези доповідей VII міжнародної науково-практичної конференції, Донецьк, 7 – 9 вересня 2011. – Святогірськ, 2011. - C. 295-298.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7024 |
|
Language |
other
|
|