Запис Детальніше

Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів
Качество сырья как фактор обеспечения потребительских свойств хлебобулочных изделий
Raw materials quality as a factor of consumer properties of bakery products
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject суха пшенична клейковина
ферментні препарати
полікомпонентні хлібопекарські суміші
сухая пшеничная клейковина
ферментные препараты
поликомпонентные хлебопекарные смеси
dry wheat gluten
enzymatic agents
bakery mix
 
Description У тезах дається короткий опис закордонного досвіду шляхів підвищення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна. Описано результати досліджень щодо застосування ферментних препаратів іноземного виробництва. Особлива увага приділяється необхідності застосування нетрадиційної сировини в хлібопеченні. В тезисах дается краткое описание заграничного опыта путей повышения хлебопекарных свойств пшеничной муки. Описаны результаты исследований по применению ферментных препаратов иностранного производства. Особое внимание уделяется необходимости применения нетрадиционного сырья в хлебопечении. The thesis provides a brief description of how to improve the baking properties of wheat flour. The results of studies on the use of enzymatic agents of foreign production were described. Highlights the need to use non-conventional raw materials in baking.
 
Date 2013-03-22T11:34:51Z
2013-03-22T11:34:51Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Дробот, В. І. Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Хлебопродукты 2005: тезисы докладов V Международной научно-практической конференции, 14–16 сент. 2005 г. – Одесса, 2005. – С. 60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7021
 
Language other