Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів
Качество сырья как фактор обеспечения потребительских свойств хлебобулочных изделий Raw materials quality as a factor of consumer properties of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
суха пшенична клейковина
ферментні препарати полікомпонентні хлібопекарські суміші сухая пшеничная клейковина ферментные препараты поликомпонентные хлебопекарные смеси dry wheat gluten enzymatic agents bakery mix |
|
Description |
У тезах дається короткий опис закордонного досвіду шляхів підвищення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна. Описано результати досліджень щодо застосування ферментних препаратів іноземного виробництва. Особлива увага приділяється необхідності застосування нетрадиційної сировини в хлібопеченні. В тезисах дается краткое описание заграничного опыта путей повышения хлебопекарных свойств пшеничной муки. Описаны результаты исследований по применению ферментных препаратов иностранного производства. Особое внимание уделяется необходимости применения нетрадиционного сырья в хлебопечении. The thesis provides a brief description of how to improve the baking properties of wheat flour. The results of studies on the use of enzymatic agents of foreign production were described. Highlights the need to use non-conventional raw materials in baking.
|
|
Date |
2013-03-22T11:34:51Z
2013-03-22T11:34:51Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Хлебопродукты 2005: тезисы докладов V Международной научно-практической конференции, 14–16 сент. 2005 г. – Одесса, 2005. – С. 60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7021 |
|
Language |
other
|
|