Застосування молочної сироватки у хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування молочної сироватки у хлібопеченні
Применение молочной сыворотки в хлебопечении Application of whey in baking |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Ройтер, І. М. Ройтер, И. М. Royter, I. |
|
Subject |
хліб
молочна сироватка інтенсивний заміс тіста тривалість бродіння властивості тіста хлеб молочная сыворотка интенсивный замес теста продолжительность брожения свойства теста bread whey intensive kneading of dough duration of fermentation properties of dough |
|
Description |
У статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення. В статье изложены результаты исследований по применению молочной сыворотки в хлебопечении. Изучено ее влияние на длительность брожения и свойства полуфабрикатов, а также качество хлеба. Определено ее оптимальное количественное дозирование, кислотность и технологическую стадию ее внесения. In the article the results of research on application of whey in baking. Effect whey on the duration of the fermentation process and the properties of semi-finished products as well as quality of bread were studied. Its optimal quantitative dosing, acidity and its process stage of introduction were determined.
|
|
Date |
2013-03-22T11:49:33Z
2013-03-22T11:49:33Z 1970 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Застосування молочної сироватки у хлібопеченні / В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1970. – С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7028 |
|
Language |
other
|
|