Запис Детальніше

Застосування молочної сироватки у хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування молочної сироватки у хлібопеченні
Применение молочной сыворотки в хлебопечении
Application of whey in baking
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Ройтер, І. М.
Ройтер, И. М.
Royter, I.
 
Subject хліб
молочна сироватка
інтенсивний заміс тіста
тривалість бродіння
властивості тіста
хлеб
молочная сыворотка
интенсивный замес теста
продолжительность брожения
свойства теста
bread
whey
intensive kneading of dough
duration of fermentation
properties of dough
 
Description У статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення. В статье изложены результаты исследований по применению молочной сыворотки в хлебопечении. Изучено ее влияние на длительность брожения и свойства полуфабрикатов, а также качество хлеба. Определено ее оптимальное количественное дозирование, кислотность и технологическую стадию ее внесения. In the article the results of research on application of whey in baking. Effect whey on the duration of the fermentation process and the properties of semi-finished products as well as quality of bread were studied. Its optimal quantitative dosing, acidity and its process stage of introduction were determined.
 
Date 2013-03-22T11:49:33Z
2013-03-22T11:49:33Z
1970
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Застосування молочної сироватки у хлібопеченні / В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1970. – С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7028
 
Language other