Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі
Примените порошкообразные комплексные улучшители Apply the powdered complex conditioners |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Савчук, Н. І. Савчук, Н. И. Savchuk, N. Чагаров, О. М. Чагаров, А. Н. Chagarov, O. |
|
Subject |
хліб
слабка клейковина підвищена автолітична активність комплексні поліпшувачі ферментні препарати хлеб слабая клейковина повышенная автолитическая активность комплексные улучшители ферментные препараты bread weak gluten increased autolytic activity complex improvers enzymatic agent |
|
Description |
Робота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння. Работа посвящена разработке комплексных порошкоподобных улучшителей, эффективных при переработке пшеничной муки со слабой клейковиной и повышенной автолитической активностью. В качестве компонентов комплексных улучшителей использовали ферментные препараты фирмы «Novo Nordisk». Сделаны выводы об улучшении физико-химических показателей качества хлеба, а также о замедлении его очерствения. Paper is devoted to the development of integrated powdered improvers which are effective at processing wheat flour with low gluten and increased autolytic activity. As components of complex improvers have used enzymatic agent by firm «Novo Nordisk». It is concluded about improving the physical and chemical quality of bread, and a slowing of its staling.
|
|
Date |
2013-03-22T11:46:58Z
2013-03-22T11:46:58Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Зерно і хліб. – 2000. - №2. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7026 |
|
Language |
uk_UK
|
|