Запис Детальніше

Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі
Примените порошкообразные комплексные улучшители
Apply the powdered complex conditioners
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
Чагаров, О. М.
Чагаров, А. Н.
Chagarov, O.
 
Subject хліб
слабка клейковина
підвищена автолітична активність
комплексні поліпшувачі
ферментні препарати
хлеб
слабая клейковина
повышенная автолитическая активность
комплексные улучшители
ферментные препараты
bread
weak gluten
increased autolytic activity
complex improvers
enzymatic agent
 
Description Робота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння. Работа посвящена разработке комплексных порошкоподобных улучшителей, эффективных при переработке пшеничной муки со слабой клейковиной и повышенной автолитической активностью. В качестве компонентов комплексных улучшителей использовали ферментные препараты фирмы «Novo Nordisk». Сделаны выводы об улучшении физико-химических показателей качества хлеба, а также о замедлении его очерствения. Paper is devoted to the development of integrated powdered improvers which are effective at processing wheat flour with low gluten and increased autolytic activity. As components of complex improvers have used enzymatic agent by firm «Novo Nordisk». It is concluded about improving the physical and chemical quality of bread, and a slowing of its staling.
 
Date 2013-03-22T11:46:58Z
2013-03-22T11:46:58Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Зерно і хліб. – 2000. - №2. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7026
 
Language uk_UK