Дослідження динаміки утворення надмолекулярних структур макаронного тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження динаміки утворення надмолекулярних структур макаронного тіста
Исследование динамики образования надмолекулярних структур макаронного теста Study of the formation dynamics of supramolecular structures macaroni dough |
|
Creator |
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Хижний, В. А. Хижный, В. А. Khyzhnyi, V. Дегтярьов, Л. С. Дегтярев, Л. С. Degtyarev, L. |
|
Subject |
макаронне тісто
спіновий зонд спектри ЕПР пектин структура тіста стан води макаронное тесто спиновый зонд спектры ЭПР пектин структура теста состояние воды macaroni dough spin probe spectrum for EPR pectin structure of the dough water state |
|
Description |
Досліджено процеси структуроутворення макаронного тіста методом спінового зонда. Вивчено вплив вологості та гідрофільних добавок, а саме пектину, на мікроструктуру тіста та стан води в ньому. Исследованы процессы структурообразования макаронного теста методом спинового зонда. Изучено влияние влажности и гидрофильных добавок, в частности пектина на микроструктуру теста и состояние в нем воды. It was investigated processes of structure formation of macaroni dough by the spin probe. It was studied the influence the moisture of dough and hydrophilic additives, in particular the pectin, on the microstructure of the dough and the water state in it.
|
|
Date |
2013-03-22T12:43:02Z
2013-03-22T12:43:02Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Волощук, Г. І. Дослідження динаміки утворення надмолекулярних структур макаронного тіста / Г. І. Волощук, В. Г. Юрчак, В. А. Хижний, Л. С. Дегтярьов // Наукові праці УДУХТ. – 2000. – №6. – С. 59 – 61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7038 |
|
Language |
other
|
|