Запис Детальніше

Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарства
Макаронные изделия-полуфабрикат для предприятий ресторанного хозяйства
Semi-finished macaroni products for the restaurant businesses
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби-напівфабрикат
кислотність
зберігання
мікробіологічне псування
пастеризація
макаронные изделия-полуфабрикат
кислотность
хранение
микробиологическая порча
пастеризация
semi-finished macaroni products
acidity
storage
microbial spoiling
pasteurization
 
Description Робота присвячена проблемі виготовлення макаронних виробів-напівфабрикату. Встановлено, що кислотність не є обмежуючим показником при зберіганні таких виробів. Проаналізовано існуючі способи зберігання не сушених макаронних виробів. Обґрунтовано доцільність дослідження та створення нормативної бази для виробництва макаронних виробів-напівфабрикату. Работа посвящена проблеме изготовления макаронных изделий-полуфабриката. Установлено, что кислотность не является ограничивающим показателем при хранении таких изделий. Проанализированы существующие способы хранения не сушенных макаронных изделий. Обоснована целесообразность исследования и создания нормативной базы для производства макаронных изделий-полуфабриката. The paper deals with problem of semi-finished macaroni producing. It has been installed that acidity is not limiting index in storage of these products. Existing ways of non dried macaroni storage have been analyzed. Expedience of researching and creating of standards for the semi-finished macaroni producing have been grounded.
 
Date 2013-03-22T11:48:18Z
2013-03-22T11:48:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Голікова, Т. П. Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарства / Т.П. Голікова, В.Г. Юрчак // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. “Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу" – К.: НУХТ, 2012 р. - С. 69 – 71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7027
 
Language other