Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків
Образование N-нитрозодиметиламину при обезвоживании овощных соков Formation of N-nitrozodymetylaminu with dehydration vegetable juices |
|
Creator |
Бессараб, О. С.
Шутюк, В. В. Ващук, Т. О. Бессараб, А. С. Шутюк, В. В. Ващук, Т. А. Bessarab, O. Shutyuk, V. Vashchuk, T. |
|
Subject |
томати
сік нітрозодиметиламін концентрування томаты томаты нитрозодиметиламин концентрирования tomatoes juice nitrozodymetylamin concentration |
|
Description |
У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини утворюються в кінці процесу випарювання. В работе приведены результаты исследования образования N-нитрозодиметиламину в процессе концентрации томатного сока. Установлено, что наиболее интенсивно канцерогенные вещества образуются в конце процесса выпаривания.The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation. |
|
Date |
2013-03-26T08:27:14Z
2013-03-26T08:27:14Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ.– 2000. - № 45. - С. 180-182.
0554-2081 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7042 |
|
Language |
other
|
|