Запис Детальніше

Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків
Образование N-нитрозодиметиламину при обезвоживании овощных соков
Formation of N-nitrozodymetylaminu with dehydration vegetable juices
 
Creator Бессараб, О. С.
Шутюк, В. В.
Ващук, Т. О.
Бессараб, А. С.
Шутюк, В. В.
Ващук, Т. А.
Bessarab, O.
Shutyuk, V.
Vashchuk, T.
 
Subject томати
сік
нітрозодиметиламін
концентрування
томаты
томаты
нитрозодиметиламин
концентрирования
tomatoes
juice
nitrozodymetylamin
concentration
 
Description У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини
утворюються в кінці процесу випарювання.
В работе приведены результаты исследования образования N-нитрозодиметиламину в процессе концентрации томатного сока. Установлено, что наиболее интенсивно канцерогенные вещества образуются в конце процесса выпаривания.The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.
 
Date 2013-03-26T08:27:14Z
2013-03-26T08:27:14Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ.– 2000. - № 45. - С. 180-182.
0554-2081
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7042
 
Language other