Запис Детальніше

Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи
Оптимизация технологии спиртовых бражек из кукурузы
Technology optimization alcoholic brew made from corn
 
Creator Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Мудрак, Т. О.
Mudrak, T.
Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Мудрак, Т. Е.
 
Subject заміс
замес
batch
сусло
сусло
mash
зріла бражка
зрелая бражка
fermented wash
 
Description В НУХТ розроблена технологія перероблення сирої та вологої кукурудзи, що дозволяє не тільки зменшити витрати на сировину за рахунок відсутності витрат на ЇЇ сушіння, транспортування, навантаження та розвантаження, зменшення механічних втрат зерна, а має технологічні переваги. The technology of processing raw and wet corn that can not only reduce the cost of raw materials due to lack of spending on its drying, transporting, loading and unloading, reducing mechanical losses of grain, and has technological advantages.
 
Date 2013-03-26T09:48:35Z
2013-03-26T09:48:35Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Шиян, П. Л. Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи / П. Л. Шиян, А. І. Українець, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко // Науково-технічні та інноваційні технології. 3-те вид., доп., присвячене 80-річчю НУХТ. – 2010. – С. 78-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7048
 
Language other