Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи
Оптимизация технологии спиртовых бражек из кукурузы Technology optimization alcoholic brew made from corn |
|
Creator |
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л. Shiyan, P. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Мудрак, Т. О. Mudrak, T. Кириленко, Р. Г. Кириленко, Р. Г. Kyrylenko, R. Мудрак, Т. Е. |
|
Subject |
заміс
замес batch сусло сусло mash зріла бражка зрелая бражка fermented wash |
|
Description |
В НУХТ розроблена технологія перероблення сирої та вологої кукурудзи, що дозволяє не тільки зменшити витрати на сировину за рахунок відсутності витрат на ЇЇ сушіння, транспортування, навантаження та розвантаження, зменшення механічних втрат зерна, а має технологічні переваги. The technology of processing raw and wet corn that can not only reduce the cost of raw materials due to lack of spending on its drying, transporting, loading and unloading, reducing mechanical losses of grain, and has technological advantages.
|
|
Date |
2013-03-26T09:48:35Z
2013-03-26T09:48:35Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шиян, П. Л. Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи / П. Л. Шиян, А. І. Українець, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко // Науково-технічні та інноваційні технології. 3-те вид., доп., присвячене 80-річчю НУХТ. – 2010. – С. 78-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7048 |
|
Language |
other
|
|