Запис Детальніше

Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів
Пути обогащения корпуса для коэкструзийных продуктов
Ways of enrichment of housing for co-extrusion products
 
Creator Запотоцька (Герасименко), О. В.
Запотоцкая (Герасименко), Е. В.
Zapototska (Gerasymenko), O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
 
Subject екструзія
горох
квасоля
соя
люпин
харчова цінність
экструзия
горох
фасоль
соя
люпин
пищевая ценность
extrusion
peas
beans
soya
lupin
nutritional value
 
Description Досліджена можливість використання гороху, квасолі, сої і
люпину як джерела білка для підвищення харчової цінності
продукту. Розглянуто питання розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом рецептурного програмування. Исследована возможность использования гороха, фасоли, сои и
люпина как источники белка для повышения пищевой ценности
продукта. Рассмотрены вопросы разработки экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем рецептурного программирования. Investigate the potential of peas, beans, and soy
Lupin as the sources of protein to increase the nutritional value
of the product. Considered the issues of development of extrusion products with a balanced amino acid composition by prescription programming.
 
Date 2013-03-26T09:51:16Z
2013-03-26T09:51:16Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Запотоцька, О. В. Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, А. В. Шаран // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - Вип.58: Сучасні напрямки технології та механізації процесов переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУСГ, 2007. - С. 183-189.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7049
 
Language other