Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів
Пути обогащения корпуса для коэкструзийных продуктов Ways of enrichment of housing for co-extrusion products |
|
Creator |
Запотоцька (Герасименко), О. В.
Запотоцкая (Герасименко), Е. В. Zapototska (Gerasymenko), O. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. |
|
Subject |
екструзія
горох квасоля соя люпин харчова цінність экструзия горох фасоль соя люпин пищевая ценность extrusion peas beans soya lupin nutritional value |
|
Description |
Досліджена можливість використання гороху, квасолі, сої і люпину як джерела білка для підвищення харчової цінності продукту. Розглянуто питання розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом рецептурного програмування. Исследована возможность использования гороха, фасоли, сои и люпина как источники белка для повышения пищевой ценности продукта. Рассмотрены вопросы разработки экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем рецептурного программирования. Investigate the potential of peas, beans, and soy Lupin as the sources of protein to increase the nutritional value of the product. Considered the issues of development of extrusion products with a balanced amino acid composition by prescription programming. |
|
Date |
2013-03-26T09:51:16Z
2013-03-26T09:51:16Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Запотоцька, О. В. Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, А. В. Шаран // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - Вип.58: Сучасні напрямки технології та механізації процесов переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУСГ, 2007. - С. 183-189.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7049 |
|
Language |
other
|
|