Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу
Накапливание летучих примесей в зрелых бражках зависимо от вида сырья и дисперсности помола Accumulation of volatile contaminants in mature mash regardless of the type of raw material grinding and dispersion |
|
Creator |
Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г. Kyrylenko, R. Шиян, П. Л. Шиян, П. Л. Shiyan, P. Мудрак, Т. О. Мудрак, Т. Е. Mudrak, T. Фіщенко, А. М. Фищенко, А. Н. Fischenko, A. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. |
|
Subject |
дисперсність помелу
дисперсность помола dispersion grinding біосинтез биосинтез bisintez органічні домішки органические примеси organic impurities |
|
Description |
Леткі домішки спирту, головним чином, утворюються при бродінні і біосинтез цих продуктів, вирогідно, пов'язаний із регуляторними функціями дріжджової клітини. Отже, і їх утворення залежать від хімічного складу середовища. Досліджували склад і кількість летких домішок в дозрілих бражках залежно від виду сировини та дисперсності помелу. Летучие примеси спирта, главным образом, образующиеся при брожении и биосинтез этихпродуктов, вирогидно, связан с регуляторными функциями дрожжевой клетки.Следовательно, и их образования зависят от химического состава среды.Исследовали состав и количество летучих примесей в зрелом бражки зависимости от вида сыро винеи дисперсности помола. Volatile impurities alcohol, mainly formed during fermentation and biosynthesis ofproducts suspicion associated with regulatory functions yeast cells.Consequently, their formation is dependent on the chemical composition of the environment.Studied the composition and amount of volatile impurities in mature brazhku depending on the type of raw faultdispersion and grinding. |
|
Date |
2013-03-26T11:04:12Z
2013-03-26T11:04:12Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кириленко, Р. Г. Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, А. М. Фіщенко, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функіонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : тез. доп. 69-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. - К : НУХТ, 2003. - Ч. ІІ. - С. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7058 |
|
Language |
other
|
|