Запис Детальніше

Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу
Накапливание летучих примесей в зрелых бражках зависимо от вида сырья и дисперсности помола
Accumulation of volatile contaminants in mature mash regardless of the type of raw material grinding and dispersion
 
Creator Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Фіщенко, А. М.
Фищенко, А. Н.
Fischenko, A.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
 
Subject дисперсність помелу
дисперсность помола
dispersion grinding
біосинтез
биосинтез
bisintez
органічні домішки
органические примеси
organic impurities
 
Description Леткі домішки спирту, головним чином, утворюються при бродінні і біосинтез цих
продуктів, вирогідно, пов'язаний із регуляторними функціями дріжджової клітини.
Отже, і їх утворення залежать від хімічного складу середовища.
Досліджували склад і кількість летких домішок в дозрілих бражках залежно від виду сировини та дисперсності помелу. Летучие примеси спирта, главным образом, образующиеся при брожении и биосинтез этихпродуктов, вирогидно, связан с регуляторными функциями дрожжевой клетки.Следовательно, и их образования зависят от химического состава среды.Исследовали состав и количество летучих примесей в зрелом бражки зависимости от вида сыро винеи дисперсности помола. Volatile impurities alcohol, mainly formed during fermentation and biosynthesis ofproducts suspicion associated with regulatory functions yeast cells.Consequently, their formation is dependent on the chemical composition of the environment.Studied the composition and amount of volatile impurities in mature brazhku depending on the type of raw faultdispersion and grinding.
 
Date 2013-03-26T11:04:12Z
2013-03-26T11:04:12Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Кириленко, Р. Г. Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, А. М. Фіщенко, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функіонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : тез. доп. 69-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. - К : НУХТ, 2003. - Ч. ІІ. - С. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7058
 
Language other