Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення (Патент на винахід № 38654)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення (Патент на винахід № 38654)
Способ консервации пищевого продукта и устройство для его осуществления (Патент на изобретение № 38654) Method of preserving food and device for its implementation (Patent for invention number 38654) |
|
Creator |
Скрипник, Ю. О.
Скрипник, Ю. А. Skrypnyk, A. Шаповаленко, О. І. Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Яненко, О. П. Яненко, А. П. Yanenko, A. |
|
Subject |
консервація
консервація conservation фумарова кислота фумаровая кислота fumaric acid |
|
Description |
Патент на винахід. Запропонований спосіб консервації та пристрій для його здійснення забезпечують збереження поживних речовин (білків, вуглеводів та вітамінів) практично на рівні значень необробленого продукту із зменшенням енерговитрат на один порядок. Патент на изобретение. Предложенный способ консервации и устройство для его осуществления обеспечивают сохранение питательных веществ (белков, углеводов и витаминов) практически на уровне значений необработанного продукта с уменьшением энергозатрат на один порядок. Patent for invention. The proposed method of conservation and device for its implementation provides the preservation of nutrients (proteins, carbohydrates and vitamins) almost equal values of raw product with reduced energy consumption by one order. |
|
Date |
2013-03-26T10:35:15Z
2013-03-26T10:35:15Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 38654 UA, МПК 7 А 23 K 1/00 Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення / Скрипник Ю. О., Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Яненко О. П. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2000084796 ; заявл. 11.08.00 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7057 |
|
Language |
other
|
|