Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці
Перспективы оздоровительного питания с использованием пробужденного семян и зародышей пшеницы Prospects health food using awakened seeds and wheat germ |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Крижова (Венглюк), Ю. П. Топчій, О. А. Пешук, Л. В. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Топчий, А. А. Peshuk, L. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Topchiy, O. |
|
Subject |
напівфабрикати
пельмені пельмені зародки пшениці зернопродукти пробуджені технологія полуфабрикаты пельмени зародышки пшеницы зернопродукты пробужденные технология semi-finished goods pelmeni zarodyshki wheat grain products awakened technology |
|
Description |
Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками.Разработаны рецептуры и технологии изготовления ления полуфабрикатов, в частности пельменей новых видов с использованием зернопродуктов, пробудет жених ЕСО, и зародышей пшеницы, которые имеют оздо ровительных и лечебно-профилактические свойства зав дьяки широком и богатом комплекса нашил них витаминов и минералов , а также клетчатки с повышенными сорбционными показателями.A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.
|
|
Date |
2013-03-26T09:58:51Z
2013-03-26T09:58:51Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наукові статті НУХТ. – 2005. - № 16. – С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7050 |
|
Language |
other
|
|