Запис Детальніше

Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці
Перспективы оздоровительного питания с использованием пробужденного семян и зародышей пшеницы
Prospects health food using awakened seeds and wheat germ
 
Creator Пешук, Л. В.
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Топчій, О. А.
Пешук, Л. В.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Топчий, А. А.
Peshuk, L.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Topchiy, O.
 
Subject напівфабрикати
пельмені
пельмені
зародки пшениці
зернопродукти пробуджені
технологія
полуфабрикаты
пельмени
зародышки пшеницы
зернопродукты пробужденные
технология
semi-finished goods
pelmeni
zarodyshki wheat
grain products awakened
technology
 
Description Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками.Разработаны рецептуры и технологии изготовления ления полуфабрикатов, в частности пельменей новых видов с использованием зернопродуктов, пробудет жених ЕСО, и зародышей пшеницы, которые имеют оздо ровительных и лечебно-профилактические свойства зав дьяки широком и богатом комплекса нашил них витаминов и минералов , а также клетчатки с повышенными сорбционными показателями.A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.
 
Date 2013-03-26T09:58:51Z
2013-03-26T09:58:51Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наукові статті НУХТ. – 2005. - № 16. – С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7050
 
Language other