Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття
Инновационные мясные продукты - здоровья и долголетия Innovative meat products - health and longevity |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Галенко, О. О. Галенко, О. О. Galenko, O. Штик, І. І. Штык, И. И. Shteak, I. |
|
Subject |
м’ясо
африканський чорношиїй страус напівфабрикати інноваційні продукти мясо африканский черношейный страус полуфабрикаты инновационные продукты meat the african blaknech osrich ready-to-cook foods innovative products |
|
Description |
У статті представлено результати комплексного дослідження харчової та біологічної цінності м’яса африканського чорношийого страуса і можливість його використання в технології продуктів нового покоління. На основі м'яса страуса розроблено рецептури та технології функціональних харчових продуктів. В статье представлены результаты комплексного исследования пищевой и биологической ценности мяса африканского Черношейный страуса и возможность его использования в технологии продуктов нового поколения. На основе мяса страуса разработаны рецептуры и технологии функциональных пищевых продуктов. The paper presents the results of a comprehensive study of food and biological value of meat chornoshyyoho African ostrich and the possibility of its use in a new generation technology products. Based on ostrich meat recipes and technologies developed functional foods. |
|
Date |
2013-03-26T10:07:49Z
2013-03-26T10:07:49Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, І. І. Штик // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7052 |
|
Language |
other
|
|