Запис Детальніше

Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття
Инновационные мясные продукты - здоровья и долголетия
Innovative meat products - health and longevity
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Галенко, О. О.
Галенко, О. О.
Galenko, O.
Штик, І. І.
Штык, И. И.
Shteak, I.
 
Subject м’ясо
африканський чорношиїй страус
напівфабрикати
інноваційні продукти
мясо
африканский черношейный страус
полуфабрикаты
инновационные продукты
meat
the african blaknech osrich
ready-to-cook foods
innovative products
 
Description У статті представлено результати комплексного дослідження харчової та біологічної цінності м’яса африканського чорношийого страуса і можливість його використання в технології продуктів нового покоління. На основі м'яса страуса розроблено рецептури та технології функціональних харчових продуктів.
В статье представлены результаты комплексного исследования пищевой и биологической ценности мяса африканского Черношейный страуса и возможность его использования в технологии продуктов нового поколения. На основе мяса страуса разработаны рецептуры и технологии функциональных пищевых продуктов.
The paper presents the results of a comprehensive study of food and biological value of meat chornoshyyoho African ostrich and the possibility of its use in a new generation technology products. Based on ostrich meat recipes and technologies developed functional foods.
 
Date 2013-03-26T10:07:49Z
2013-03-26T10:07:49Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, І. І. Штик // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7052
 
Language other