Запис Детальніше

Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії
Компьютерная поддержка разработки рецептур для продуктов высокотемпературной экструзии
Computer Support development of recipes for foods hightemperature extrusion
 
Creator Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
Запотоцька (Герасименко), О. В.
Запотоцкая (Герасименко), Е. В.
Zapototska (Gerasymenko), O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject моделювання
екструзійні продукти
квасоля
горох
рецептурне програмування
моделирование
экструзионные продукты
фасоль
горох
рецептурное программирование
modeling
extrusion products
beans
peas
recipe programming
 
Description У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів.

В статье исследована возможность создания путем рецептурного программирования корпуса для коэкструзионных продуктов с учетом технологических свойств сырья. Представлены органолептические и физико-химические показатели полученных продуктов.

The article explored the possibility of creating through programming Corps prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical parameters derived products.
 
Date 2013-03-26T10:20:32Z
2013-03-26T10:20:32Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сєдих О. Л. Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії / О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Наука і освіта. Новий вимір. - 2013. - № 2. - С. 203-207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7053
 
Language other