Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії
Компьютерная поддержка разработки рецептур для продуктов высокотемпературной экструзии Computer Support development of recipes for foods hightemperature extrusion |
|
Creator |
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л. Seidykh, O. Запотоцька (Герасименко), О. В. Запотоцкая (Герасименко), Е. В. Zapototska (Gerasymenko), O. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
моделювання
екструзійні продукти квасоля горох рецептурне програмування моделирование экструзионные продукты фасоль горох рецептурное программирование modeling extrusion products beans peas recipe programming |
|
Description |
У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. В статье исследована возможность создания путем рецептурного программирования корпуса для коэкструзионных продуктов с учетом технологических свойств сырья. Представлены органолептические и физико-химические показатели полученных продуктов. The article explored the possibility of creating through programming Corps prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical parameters derived products. |
|
Date |
2013-03-26T10:20:32Z
2013-03-26T10:20:32Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сєдих О. Л. Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії / О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Наука і освіта. Новий вимір. - 2013. - № 2. - С. 203-207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7053 |
|
Language |
other
|
|