Запис Детальніше

Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
Биологическая ценность и функциональное действие компонентов криопорошков сахарной свеклы
Biological value and functional activity of sugar beet cryopowders
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
 
Subject кріогенна технологія
цукрові буряки
біокомпоненти
цукровмісні порошки
декорпорація радіонуклідів
сахарная свекла
биокомпоненты
криогенная технология
сахаросодержащие порошки
декорпорация радионуклидов
sugar beet
biocomponents
cryogenous technology
sugar-containing powders
radionuclides decorporation
 
Description Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів.
Исследован биохимический состав криопорошков из сахарной свеклы, проанализировано функциональное влияние основных биокомпонентов порошков на организм человека и показана целесообразность использования углеводсодержащего сырья в качестве высокоэффективных биодобавок и для обогащения пищевых продуктов.
The article represents the results of researching the composition of sugar beet cryopowders, and the analysis of influence caused by these powders’ main biocomponents on human organism. There was also shown the expedience of using the carbohydrate-containing raw materials.
 
Date 2012-02-23T11:52:59Z
2012-02-23T11:52:59Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків / Г.О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. - №6-7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/328
 
Language uk_UK