Біологічно активний квас
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічно активний квас
Биологически активный квас Bioactive brew |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Маринченко, В. А. Маринченко, В. А. Marynchenko, V. Кисла, Л. В. Кислая, Л. В. Kysla, L. Підгорський, В. С. Подгорский, В. С. Pidhorskyy, V. Коваленко, Н. К. Коваленко, Н. К. Kovalenko, N. Палеха, С. І. Палеха, С. И. Palekhа, S. Григоров, Ю. Г. Григоров, Ю. Г. Grigorov, Y. Мельничук, Н. О. Мельничук, Н. А. Melnichuk, N. Живаго, Л. М. Живаго, Л. М. Zhivago, L. |
|
Subject |
антагоністична активність
антагонистическая активность antagonistic activity аліментарні антиоксиданти молочнокислі бактерії біологічно активний квас алиментарные антиоксиданты молочнокислые бактерии биологически активный квас nutritional antioxidants lactic acid bacteria biologically active kvass |
|
Description |
Біологічно активний квас призначений для широких верств населення, переважно людей старшого віку, а також осіб, які зазнали впливу несприятливих наслідків екологічних факторів. У хімічний склад включені аліментарні антиоксиданти, які гальмують процеси передчасного старіння, враховуючи наявні порушення харчування населення. У технології біологічно активного квасу використані спеціальні штами молочнокислих бактерій, отримані з національних кисломолочних продуктів регіонів Абхазького довголіття і володіють високою антагоністичною активністю до гнильної і патогенної мікрофлори.
Биологически активный квас предназначен для широких слоев населения, преимущественно людей старшего возраста, а также лиц, подвергшихся неблагоприятному воздействию экологических факторов. В химический состав включены алиментарные антиоксиданты, тормозящие процессы преждевременного старения, учитывая имеющиеся нарушения питания населения. В технологии биологически активного кваса использованы специальные штаммы молочнокислых бактерий, полученные из национальных кисломолочных продуктов регионов Абхазского долголетия и обладающие высокой антагонистической активностью к гнилостной и патогенной микрофлоре. Bioactive brew designed for the general population, mostly the elderly, and persons exposed to the adverse effects of environmental factors. In chemical composition included nutritional antioxidants, which inhibit the process of premature aging, including existing eating disorder population. In technology bioactive kvas used special strains of lactic acid bacteria obtained from the national dairy products Abkhazian longevity and regions with high antagonistic activity to putrefactive and pathogenic organisms. |
|
Publisher |
КТИПП
|
|
Date |
2012-12-27T14:12:25Z
2012-12-27T14:12:25Z 1990 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
|
|
Language |
other
|
|