Запис Детальніше

Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Risk analysis of emergency situations in the food industry as a factor in increasing danger of their functioning
Анализ риска возникновения аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности, как фактор повышения опасности их функционирования
 
Creator Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В.
Volodchenkova, N.
Хіврич, О. В.
Хиврич, А. В.
Hivrich, O.
 
Subject ризик
риск
risk
небезпека промислового об’єкта
опасность промышленного объекта
hazard industrial facility
аварія
авария
accident
аварійна ситуація
аварийная ситуация
emergency situation
 
Description Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.Одним из важных звеньев деятельности любого предприятия является анализ и оценка риска возникновения аварийных ситуаций. Поэтому для любого предприятия разрабатывается система управления безопасностью функционирования производства, которая базируется на определении степени риска с последующей разработкой мер безопасности, которые внедряются на производстве. One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.
 
Date 2013-03-27T08:13:36Z
2013-03-27T08:13:36Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Володченкова, Н. В. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 1. – С. 75-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7078
 
Language other