Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Risk analysis of emergency situations in the food industry as a factor in increasing danger of their functioning Анализ риска возникновения аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности, как фактор повышения опасности их функционирования |
|
Creator |
Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В. Volodchenkova, N. Хіврич, О. В. Хиврич, А. В. Hivrich, O. |
|
Subject |
ризик
риск risk небезпека промислового об’єкта опасность промышленного объекта hazard industrial facility аварія авария accident аварійна ситуація аварийная ситуация emergency situation |
|
Description |
Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.Одним из важных звеньев деятельности любого предприятия является анализ и оценка риска возникновения аварийных ситуаций. Поэтому для любого предприятия разрабатывается система управления безопасностью функционирования производства, которая базируется на определении степени риска с последующей разработкой мер безопасности, которые внедряются на производстве. One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.
|
|
Date |
2013-03-27T08:13:36Z
2013-03-27T08:13:36Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Володченкова, Н. В. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 1. – С. 75-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7078 |
|
Language |
other
|
|