Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей пастило–мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей пастило–мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре
Исследование структурно-механических свойств пастило-мармеладных изделий с добавлением морковного и тыквенного пюре
Investigation of structural-mechanical properties candy-jelly products with the addition of carrot and pumpkin puree
 
Creator Безкоровайна, І. В.
Безкоровайная, И. В.
Bezkorovaina, I.
Чуняк, О. М.
Чуняк, О. Н.
Chunyak, O.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject овочеве пюре
гарбузове пюре
морквяне пюре
пастило-мармеладні вироби
овощное пюре
тыквенное пюре
морковное пюре
пастило-мармеладные изделия
vegetable puree
pumpkin puree
сarrot puree
candy-jelly products
 
Description Робота присв’ячена дослідженню впливу овочевого пюре, а саме гарбузового, моркв’яного, яке містить значну кількість пектину. Було досліджено зміни органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних характеристик напівфабрикатів та готових виробів залежно від дозування овочевого пюре. На основі отриманих даних встановлено раціональне дозування овочевого пюре при виробництві пастило-мармеладних виробів. Работа посвящена исследованию влияния овощного пюре, а именно тыквенных, морковного, содержащего значительное количество пектина. Было исследовано изменения органолептических, физико-химических, структурно-механических характеристик полуфабрикатов и готовых изделий в зависимости от дозировки овощного пюре. На основе полученных данных установлено рациональное дозирование овощного пюре при производстве пастило-мармеладных изделий. The work is devoted to the influence of vegetable puree, namely pumpkin, carrot, containing a significant amount of pectin. Was investigated changes organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical properties of semi-finished and finished products, depending on the dosage, vegetable puree. Based on the obtained data management dosing vegetable puree in the production of pasta jelly products.
 
Date 2013-03-27T07:51:57Z
2013-03-27T07:51:57Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Безкоровайна, І. В. Дослідження структурно - механічних властивостей пастило – мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре / І. В. Безкоровайна, О. Чуняк, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // 75-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 13—14 квітня 2009 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч ІІ. — С. 263.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7070
 
Language uk_UK