Дослідження структурно-механічних властивостей пастило–мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей пастило–мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре
Исследование структурно-механических свойств пастило-мармеладных изделий с добавлением морковного и тыквенного пюре Investigation of structural-mechanical properties candy-jelly products with the addition of carrot and pumpkin puree |
|
Creator |
Безкоровайна, І. В.
Безкоровайная, И. В. Bezkorovaina, I. Чуняк, О. М. Чуняк, О. Н. Chunyak, O. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
овочеве пюре
гарбузове пюре морквяне пюре пастило-мармеладні вироби овощное пюре тыквенное пюре морковное пюре пастило-мармеладные изделия vegetable puree pumpkin puree сarrot puree candy-jelly products |
|
Description |
Робота присв’ячена дослідженню впливу овочевого пюре, а саме гарбузового, моркв’яного, яке містить значну кількість пектину. Було досліджено зміни органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних характеристик напівфабрикатів та готових виробів залежно від дозування овочевого пюре. На основі отриманих даних встановлено раціональне дозування овочевого пюре при виробництві пастило-мармеладних виробів. Работа посвящена исследованию влияния овощного пюре, а именно тыквенных, морковного, содержащего значительное количество пектина. Было исследовано изменения органолептических, физико-химических, структурно-механических характеристик полуфабрикатов и готовых изделий в зависимости от дозировки овощного пюре. На основе полученных данных установлено рациональное дозирование овощного пюре при производстве пастило-мармеладных изделий. The work is devoted to the influence of vegetable puree, namely pumpkin, carrot, containing a significant amount of pectin. Was investigated changes organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical properties of semi-finished and finished products, depending on the dosage, vegetable puree. Based on the obtained data management dosing vegetable puree in the production of pasta jelly products.
|
|
Date |
2013-03-27T07:51:57Z
2013-03-27T07:51:57Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Безкоровайна, І. В. Дослідження структурно - механічних властивостей пастило – мармеладних виробів з додаванням морквяного і гарбузового пюре / І. В. Безкоровайна, О. Чуняк, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // 75-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 13—14 квітня 2009 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч ІІ. — С. 263.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7070 |
|
Language |
uk_UK
|
|