Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів
Исследование влияния комплексных смесей эмульгаторов на структурные свойства полуфабрикатов для вафельных изделий Investigation of complex mixtures of emulsifiers on the structural properties of semi-waffle |
|
Creator |
Червук, Т. П.
Червук, Т. П. Chervuk, T. Дзьогайло, І. В. Дзьогайло, И. В. Dzohaylo, I. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
моноглицерид
сорбат тристеарат вафельний лист жирова начинка моноглицерид сорбат тристеарат вафельный лист жировая начинка monohlytseryd sorbate trystearat waffles fatty stuffing |
|
Description |
З метою поліпшення якості вафель були проведені дослідження по впливу ПАР виробництва НПП «Електрогазохім» на структурно-механічні властивості вафельного листа і жирової начинки. Використання комплексних сумішей ПАР дає можливість значно підвищити якість кондитерських виробів, понизити їх калорійність, зменшити собівартість, підвищити ефективність технологічного процесу. С целью улучшения качества вафель были проведены исследования по влиянию ПАВ производства НПП «Электрогазохим» на структурно-механические свойства вафельного листа и жировой начинки. Использование комплексных смесей ПАВ позволяет значительно повысить качество кондитерских изделий, снизить их калорийность, снизить себестоимость, повысить эффективность технологического процесса. In order to improve the quality wafers, studies on the effect of surfactants PAS "Elektrohazohim" on the structural and mechanical properties of waffles and fatty toppings. The use of complex mixtures of PASs enables significantly improve the quality confectionery products, reduce their calorie content, reduce costs, increase efficiency of the process.
|
|
Date |
2013-03-27T09:01:47Z
2013-03-27T09:01:47Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Червук Т. Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів / Т. Червук, І. Дзьогайло, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 12—13 квітня 2010 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2010. — Ч ІІ. — С. 151.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7087 |
|
Language |
uk_UK
|
|