Запис Детальніше

Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів
Исследование влияния комплексных смесей эмульгаторов на структурные свойства полуфабрикатов для вафельных изделий
Investigation of complex mixtures of emulsifiers on the structural properties of semi-waffle
 
Creator Червук, Т. П.
Червук, Т. П.
Chervuk, T.
Дзьогайло, І. В.
Дзьогайло, И. В.
Dzohaylo, I.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject моноглицерид
сорбат тристеарат
вафельний лист
жирова начинка
моноглицерид
сорбат тристеарат
вафельный лист
жировая начинка
monohlytseryd
sorbate trystearat
waffles
fatty stuffing
 
Description З метою поліпшення якості вафель були проведені дослідження по впливу ПАР виробництва НПП «Електрогазохім» на структурно-механічні властивості вафельного листа і жирової начинки. Використання комплексних сумішей ПАР дає можливість значно підвищити якість кондитерських виробів, понизити їх калорійність, зменшити собівартість, підвищити ефективність технологічного процесу. С целью улучшения качества вафель были проведены исследования по влиянию ПАВ производства НПП «Электрогазохим» на структурно-механические свойства вафельного листа и жировой начинки. Использование комплексных смесей ПАВ позволяет значительно повысить качество кондитерских изделий, снизить их калорийность, снизить себестоимость, повысить эффективность технологического процесса. In order to improve the quality wafers, studies on the effect of surfactants PAS "Elektrohazohim" on the structural and mechanical properties of waffles and fatty toppings. The use of complex mixtures of PASs enables significantly improve the quality confectionery products, reduce their calorie content, reduce costs, increase efficiency of the process.
 
Date 2013-03-27T09:01:47Z
2013-03-27T09:01:47Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Червук Т. Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів / Т. Червук, І. Дзьогайло, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 12—13 квітня 2010 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2010. — Ч ІІ. — С. 151.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7087
 
Language uk_UK