Запис Детальніше

Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому
Изучение теплофизических характеристик свекловичного жома
Study thermal characteristics of sugar beet pulp
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Ткач, Л. П.
Іващенко, Н. В.
Буляндра, А. Ф.
Ткач, Л. П.
Иващенко, Н. В.
Bulyandra, O.
Tkach, L.
Іvashchenko, N.
 
Subject Жом
Теплопровідність
Жом
Теплопроводность
Sugar beet pulp
Thermal conductivity
 
Description Для аналізу та побудови узагальненої кривої сушіння бурякового жому при низьких температурах використовуються теплофізичні характеристики продукту, що підлягає тепловій обробці.
Для анализа и построения обобщенной кривой сушки свекловичного жома при низких температурах используются теплофизические характеристики продукта, подлежащего тепловой обработке.
For analysis and generalized curve tracing with drying beet pulp at low-temperature duty used thermal characteristics of the product.
 
Date 2013-03-27T07:56:38Z
2013-03-27T07:56:38Z
1999
 
Type Thesis
 
Identifier Буляндра, О.Ф. Вивчення теплофізичних характеристик бурякового жому/ О.Ф.Буляндра, Л.П.Ткач, Н.В.Іващенко // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : VI міжнародна наук.-техн. конф., 19-21 жовт 1999 р: матеріали. – Київ УДУХТ , 2000. – Ч.ІІІ. – С. 55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7072
 
Language other