Запис Детальніше

Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас
Исследование влияния комбинированных структурообразователей на структурные свойства конфетных масс
The influence of the combined structure-structural properties candy masses
 
Creator Вайсеро, О. О.
Вайсеро, О. О.
Vaysero, O.
Дзюменко, О. А.
Дзюменко, О. А.
Dzyumenko, O.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject яблучне пюре
морквяне пюре
агар
пектин
модифікований крохмаль
желатин
яєчний білок
кремово-збивні цукеркові маси
яблочное пюре
морковное пюре
агар
пектин
модифицированный крахмал
желатин
яичный белок
кремово-сбивные конфетные массы
apple puree
сarrot puree
agar
pectin
modified starch
gelatin
egg white
whipped cream and candy supply
 
Description Були проведені дослідження по впливу гідролізованного морквяного пюре та морквяно-яблучного пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованного пектину на структурні властивості кремово-збивних цукеркових мас. Визначені оптимальні поєднання рецептурних компонентів та технологічні режими приготування. Были проведены исследования по влиянию гидролизованного морковного пюре и морковно-яблочного пюре с повышенным содержанием низькометоксильованного пектина на структурные свойства кремово-сбивных конфетных масс. Определены оптимальные сочетания рецептурных компонентов и технологические режимы приготовления. Studies have been conducted on the effects hydralyzed carrot puree and carrot-apple puree with a high content of pectin low-methoxy structural properties of whipped cream and candy masses. The optimal combination of prescription components and technological modes of cooking.
 
Date 2013-03-27T07:58:43Z
2013-03-27T07:58:43Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Вайсеро, О. О. Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас / О. О. Вайсеро, О. А. Дзюменко, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, І. О. Крапивницька // 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 12—13 квітня 2010 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2010. — Ч ІІ. — С. 153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7073
 
Language other