Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас
Исследование влияния комбинированных структурообразователей на структурные свойства конфетных масс The influence of the combined structure-structural properties candy masses |
|
Creator |
Вайсеро, О. О.
Вайсеро, О. О. Vaysero, O. Дзюменко, О. А. Дзюменко, О. А. Dzyumenko, O. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
яблучне пюре
морквяне пюре агар пектин модифікований крохмаль желатин яєчний білок кремово-збивні цукеркові маси яблочное пюре морковное пюре агар пектин модифицированный крахмал желатин яичный белок кремово-сбивные конфетные массы apple puree сarrot puree agar pectin modified starch gelatin egg white whipped cream and candy supply |
|
Description |
Були проведені дослідження по впливу гідролізованного морквяного пюре та морквяно-яблучного пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованного пектину на структурні властивості кремово-збивних цукеркових мас. Визначені оптимальні поєднання рецептурних компонентів та технологічні режими приготування. Были проведены исследования по влиянию гидролизованного морковного пюре и морковно-яблочного пюре с повышенным содержанием низькометоксильованного пектина на структурные свойства кремово-сбивных конфетных масс. Определены оптимальные сочетания рецептурных компонентов и технологические режимы приготовления. Studies have been conducted on the effects hydralyzed carrot puree and carrot-apple puree with a high content of pectin low-methoxy structural properties of whipped cream and candy masses. The optimal combination of prescription components and technological modes of cooking.
|
|
Date |
2013-03-27T07:58:43Z
2013-03-27T07:58:43Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Вайсеро, О. О. Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас / О. О. Вайсеро, О. А. Дзюменко, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, І. О. Крапивницька // 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 12—13 квітня 2010 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2010. — Ч ІІ. — С. 153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7073 |
|
Language |
other
|
|