Запис Детальніше

Теплофізичні характеристики бурякового жому

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплофізичні характеристики бурякового жому
Tеплофизические характеристики свекловичного жома
Thermal characteristics of sugar beet pulp
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Іващенко, Н. В.
Ткач, Л. П.
Буляндра, А. Ф.
Иващенко, Н. В.
Ткач, Л. П.
Bulyandra, O.
Іvashchenko, N.
Tkach, L.
 
Subject жом
теплоємність
жом
теплоёмкость
sugar beet pulp
heat capacity
 
Description Розглянуто вплив температури та вологості на теплофізичні характеристики бурякового жому. На підставі результатів узагальнення експериментальних даних запропоновано залежності для розрахунку
теплових коефіцієнтів за умов низькотемпературного конвективного повітряного сушіння.
Рассмотрено влияние температуры и влажности на теплофизические характеристики свекловичного жома. На основании проведенного обобщения экспериментальных данных предложены зависимости для расчета тепловых коэффициентов для низкотемпературной конвективной воздушной сушки.The temperature effect and damps on the thermal characteristics of a beet pulp is reviewed. Based on results of experimental date's, dependencies for calculations calculation of thermal factors in conditions by cold convective air drying are offered.
 
Date 2013-03-27T08:09:02Z
2013-03-27T08:09:02Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Буляндра, А. Ф. Теплофизические характеристики свекловичного жома / А. Ф. Буляндра, Н. В. Иващенко, Л. П. Ткач // Промышленная теплотехника. – 2002. – № 2-3. – С. 80-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7077
 
Language other