Перспективи використання порошку з вичавок винограду при виробництві кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання порошку з вичавок винограду при виробництві кондитерських виробів
Перспективы использования порошка из выжимок винограда при производстве кондитерских изделий Prospects for the use of powdered grape pomace for production of confectionery |
|
Creator |
Каліновська, Т. В.
Калиновская, Т. В. Kalinovska, T. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
виноградні вичавки
помадно-кремові маси порошок з вичавок винограду пектинові речовини дубильні речовини виноградные выжимки помадно-кремовые массы порошок из выжимок винограда пектиновые вещества дубильные вещества grape marc fondant-cream mass powder with grape marc pectin tannins |
|
Description |
Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
|
|
Date |
2013-03-27T08:05:12Z
2013-03-27T08:05:12Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Каліновська, Т. В. Перспективи використання порошку з вичавок винограду при виробництві кондитерських виробів / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2—3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. — Ч І. — С. 100-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7076 |
|
Language |
uk_UK
|
|