Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок
Влияние фруктово - овощного пюре на структурные свойства сбивных конфет Effect of fruit - vegetable puree on structural properties churned candy |
|
Creator |
Дорошенко, Є. В.
Дорошенко, Е. В. Doroshenko, E. Лисогор, О. А. Лисогор, А. А. Lysogor, O. Свідерко, О. В. Свидерко, О. В. Sviderko, O. Семчишин, Б. Р. Семчишин, Б. Р. Semchyshyn, B. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
фруктово-овочеве пюре
гарбузове пюре морквяне пюре низькоетерифікований пектин фруктово-овощное пюре тыквенное пюре морковное пюре низкоетерифицированный пектин fruit-vegetable puree pumpkin puree сarrot puree low-etherification |
|
Description |
Розроблено нові пектиновмісні пасти на основі яблучної, морквяної, та гарбузової сировини. В овочевій сировині здебільшого міститься низькоетерифікований пектин, який має певні властивості: здатність утворювати гелеві структури у присутності іонів полівалентних металів. Низькоетерифікований пектин є активним радіопротектором, детоксикантом, що надає йому можливості використання як дієтичної добавки, а також у виробництві продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. Разработаны новые пектиносодержащие пасты на основе яблочного, морковного, и тыквенной сырья. В овощном сырье основном содержится низькоетерификований пектин, который имеет определенные свойства: способность образовывать гелевые структуры в присутствии ионов поливалентных металлов. Низькоетерификований пектин является активным радиопротектором, детоксикантом, предоставляющей ему возможности использования в качестве диетической добавки, а также в производстве продуктов оздоровительного и профилактического назначения. The new pektynovmisni paste from apple, carrot and pumpkin raw materials. In the vegetable raw materials mostly contain low-etherification pectin, which has certain properties: the ability to form a gel structure in the presence of polyvalent metal ions. low-etherification pectin is active radioprotectors detoxifier, which gives him an opportunity to be used as dietary supplements, as well as in the production of health and preventive purposes.
|
|
Date |
2013-03-27T08:18:48Z
2013-03-27T08:18:48Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дорошенко, Є. В. Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок / Є. В. Дорошенко, О. А. Лисогор, О. В. Свідерко, Б. Р. Семчишин, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // ові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12—13 квітня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. — Ч ІІ. — С. 150–151.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7080 |
|
Language |
other
|
|