Запис Детальніше

Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок
Влияние фруктово - овощного пюре на структурные свойства сбивных конфет
Effect of fruit - vegetable puree on structural properties churned candy
 
Creator Дорошенко, Є. В.
Дорошенко, Е. В.
Doroshenko, E.
Лисогор, О. А.
Лисогор, А. А.
Lysogor, O.
Свідерко, О. В.
Свидерко, О. В.
Sviderko, O.
Семчишин, Б. Р.
Семчишин, Б. Р.
Semchyshyn, B.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject фруктово-овочеве пюре
гарбузове пюре
морквяне пюре
низькоетерифікований пектин
фруктово-овощное пюре
тыквенное пюре
морковное пюре
низкоетерифицированный пектин
fruit-vegetable puree
pumpkin puree
сarrot puree
low-etherification
 
Description Розроблено нові пектиновмісні пасти на основі яблучної, морквяної, та гарбузової сировини. В овочевій сировині здебільшого міститься низькоетерифікований пектин, який має певні властивості: здатність утворювати гелеві структури у присутності іонів полівалентних металів. Низькоетерифікований пектин є активним радіопротектором, детоксикантом, що надає йому можливості використання як дієтичної добавки, а також у виробництві продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. Разработаны новые пектиносодержащие пасты на основе яблочного, морковного, и тыквенной сырья. В овощном сырье основном содержится низькоетерификований пектин, который имеет определенные свойства: способность образовывать гелевые структуры в присутствии ионов поливалентных металлов. Низькоетерификований пектин является активным радиопротектором, детоксикантом, предоставляющей ему возможности использования в качестве диетической добавки, а также в производстве продуктов оздоровительного и профилактического назначения. The new pektynovmisni paste from apple, carrot and pumpkin raw materials. In the vegetable raw materials mostly contain low-etherification pectin, which has certain properties: the ability to form a gel structure in the presence of polyvalent metal ions. low-etherification pectin is active radioprotectors detoxifier, which gives him an opportunity to be used as dietary supplements, as well as in the production of health and preventive purposes.
 
Date 2013-03-27T08:18:48Z
2013-03-27T08:18:48Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Дорошенко, Є. В. Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок / Є. В. Дорошенко, О. А. Лисогор, О. В. Свідерко, Б. Р. Семчишин, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // ові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12—13 квітня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. — Ч ІІ. — С. 150–151.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7080
 
Language other