Запис Детальніше

Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси
Установление влияния экстракта черного и зеленого чая на пенообразующую способность сахарной белково-сбивной массы
Establishing the influence of the extract of green and black tea on the foamforming properties of albumen-sugar whipped mass
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Прилуцька, Л. П.
Прилуцкая, Л. П.
Prylutska, L.
Бадрук, В. В.
Бадрук, В. В.
Badruk, V.
 
Subject білково-збивний напівфабрикат
піноутворювальна здатність
екстрагування
піноутворення
відновлення
белково-сбивной полуфабрикат
пенообразующая способность
экстрагирование
пенообразование
восстановление
albumen-whipped cake mix
foamforming ability
extraction
foam
recovery
 
Description У статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок та печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Встановлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. В статье предложено производство белково-сбивных тортов, пирожных и печенья с применением экстрактов черного и зеленого чая. Подобраны оптимальные рецептурные композиции для достижения наилучшей пенообразующей способности белково-сбивного полуфабриката и органолептических показателей готовых изделий. Установлено влияние температуры на процесс экстрагирования и концентрации экстракта на пенообразующую способность. In this article is suggsted the production of albumen-whipped cakes and biscuits with the addition of extracts of black and green tea. Optimal recipe composition were selected for achievement the best foamforming ability of albumen-whipped semifabricate and the best figures of ready-made goods. The temperature influence on process of extraction and concentration of extract upon foamforming ability was determined.
 
Date 2013-03-27T08:20:23Z
2013-03-27T08:20:23Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси / А. М. Дорохович, Л. П. Прилуцька, В. В. Бадрук // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36 (том 1). – С. 186 – 190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7081
 
Language other