Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси
Установление влияния экстракта черного и зеленого чая на пенообразующую способность сахарной белково-сбивной массы Establishing the influence of the extract of green and black tea on the foamforming properties of albumen-sugar whipped mass |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Прилуцька, Л. П. Прилуцкая, Л. П. Prylutska, L. Бадрук, В. В. Бадрук, В. В. Badruk, V. |
|
Subject |
білково-збивний напівфабрикат
піноутворювальна здатність екстрагування піноутворення відновлення белково-сбивной полуфабрикат пенообразующая способность экстрагирование пенообразование восстановление albumen-whipped cake mix foamforming ability extraction foam recovery |
|
Description |
У статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок та печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Встановлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. В статье предложено производство белково-сбивных тортов, пирожных и печенья с применением экстрактов черного и зеленого чая. Подобраны оптимальные рецептурные композиции для достижения наилучшей пенообразующей способности белково-сбивного полуфабриката и органолептических показателей готовых изделий. Установлено влияние температуры на процесс экстрагирования и концентрации экстракта на пенообразующую способность. In this article is suggsted the production of albumen-whipped cakes and biscuits with the addition of extracts of black and green tea. Optimal recipe composition were selected for achievement the best foamforming ability of albumen-whipped semifabricate and the best figures of ready-made goods. The temperature influence on process of extraction and concentration of extract upon foamforming ability was determined.
|
|
Date |
2013-03-27T08:20:23Z
2013-03-27T08:20:23Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси / А. М. Дорохович, Л. П. Прилуцька, В. В. Бадрук // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36 (том 1). – С. 186 – 190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7081 |
|
Language |
other
|
|