Запис Детальніше

Знадобиться лактулоза при виробництві кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Понадобится лактулоза при производстве кексов
Need lactulose in the production of cakes
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А.Н.
Dorohovich, A.
Лиман, Н. П.
Лыман, Н. П.
Lyman, N.
 
Subject кекс
лактулоза
пребіотик
мікрофлора
харчові продукти
патогенні мікроорганізми
кекс
лактулоза
пребиотик
микрофлора
пищевые продукты
патогенные микроорганизмы
cake
lactulose
prebiotic
microorganisms
foods
pathogens
 
Description Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення. Статья посвящена исследованию возможности использования пребиотика лактулозы при производстве кексов. Приведена характеристика лактулозы, отражены ее основные преимущества и недостатки. Обоснована целесообразность использования и определено оптимальное дозирование лактулозы при производстве кексов функционального назначения. The article investigates the possibility of using the prebiotic lactulose in the production of cakes. The characteristic of lactulose, reflecting its advantages and disadvantages. The appropriateness of use and determine the optimum dosage of lactulose in the production of cakes functionality.
 
Date 2013-03-27T08:22:03Z
2013-03-27T08:22:03Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7083
 
Language other