Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Понадобится лактулоза при производстве кексов Need lactulose in the production of cakes |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А.Н. Dorohovich, A. Лиман, Н. П. Лыман, Н. П. Lyman, N. |
|
Subject |
кекс
лактулоза пребіотик мікрофлора харчові продукти патогенні мікроорганізми кекс лактулоза пребиотик микрофлора пищевые продукты патогенные микроорганизмы cake lactulose prebiotic microorganisms foods pathogens |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення. Статья посвящена исследованию возможности использования пребиотика лактулозы при производстве кексов. Приведена характеристика лактулозы, отражены ее основные преимущества и недостатки. Обоснована целесообразность использования и определено оптимальное дозирование лактулозы при производстве кексов функционального назначения. The article investigates the possibility of using the prebiotic lactulose in the production of cakes. The characteristic of lactulose, reflecting its advantages and disadvantages. The appropriateness of use and determine the optimum dosage of lactulose in the production of cakes functionality.
|
|
Date |
2013-03-27T08:22:03Z
2013-03-27T08:22:03Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7083 |
|
Language |
other
|
|