Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів
Способ получения мучных кулинарных изделий из быстрозамороженных полуфабрикатов Method of flour culinary products from quick-frozen convenience foods |
|
Creator |
Роглєв, Й. Й.
Роглев, Й. Й. Rohliev, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Борошняні кулінарні вироби
швидкозаморожені напівфабрикати соняшниковий лецитин Мучные кулинарные изделия быстрозамороженные полуфабрикаты подсолнечный лецитин Flour culinary products quick-frozen convenience foods sunflower lecithin |
|
Description |
Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
|
|
Date |
2013-03-27T07:59:46Z
2013-03-27T07:59:46Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. № 101289 Україна, МПК7 A21D 8/02. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів / Й.Й. Роглєв, А.В. Гавриш, В.Ф. Доценко; заявл. 23.05.2012; опубл. 11.03.2013, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7074 |
|
Language |
uk_UK
|
|