Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження
Исследование влияния геометрических сооружений пирамидальной формы на качество и срок хранения молочной продукции для энергосбережения The influence of geometrical constructions pyramidal shape on the quality and shelf life of dairy products for energy saving |
|
Creator |
Таран, В. М.
Таран, В. М. Taran, V. M. Петрікей, О. І. Петрикей, Е. И. Petrikey, O. |
|
Subject |
пірамідальна конструкція
скисання молока експеримент кислотність молоко пирамидальная конструкция скисания молока эксперимент кислотность молоко pyramidal construction go of milk experiment acidity milk |
|
Description |
У сучасних умовах життя та виробництва продукції науково - технічний прогрес є одним з найважливіших факторів у молочній промисловості, при якому створюються та впроваджуються у виробництво нові методи обробки, перероблення молока та зберігання готової продукції, а також створення нових машин і технологічного обладнання. В современных условиях жизни и производства продукции научно - технический прогресс является одним из важнейших факторов в молочной промышленности, при котором создаются и внедряются в производство новые методы обработки, переработки молока и хранения готовой продукции, а также создание новых машин и технологического оборудования. In the modern terms of life and production of goods scientifically - technical progress is one of major factors in suckling industry, at which created and applied in industry new methods of treatment, redoing of milk and storage of the prepared products, and also creation of new machines and technological equipment. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2013-03-27T08:28:18Z
2013-03-27T08:28:18Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таран В. М. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження / В. М. Таран, О. І. Петрікей // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25, Ч. 2. - С. 89-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7086 |
|
Language |
other
|
|