Запис Детальніше

Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження
Исследование влияния геометрических сооружений пирамидальной формы на качество и срок хранения молочной продукции для энергосбережения
The influence of geometrical constructions pyramidal shape on the quality and shelf life of dairy products for energy saving
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Петрікей, О. І.
Петрикей, Е. И.
Petrikey, O.
 
Subject пірамідальна конструкція
скисання молока
експеримент
кислотність
молоко
пирамидальная конструкция
скисания молока
эксперимент
кислотность
молоко
pyramidal construction
go of milk
experiment
acidity
milk
 
Description У сучасних умовах життя та виробництва продукції науково - технічний прогрес є одним з найважливіших факторів у молочній промисловості, при якому створюються та впроваджуються у виробництво нові методи обробки, перероблення молока та зберігання готової продукції, а також створення нових машин і технологічного обладнання.
В современных условиях жизни и производства продукции научно - технический прогресс является одним из важнейших факторов в молочной промышленности, при котором создаются и внедряются в производство новые методы обработки, переработки молока и хранения готовой продукции, а также создание новых машин и технологического оборудования.
In the modern terms of life and production of goods scientifically - technical progress is one of major factors in suckling industry, at which created and applied in industry new methods of treatment, redoing of milk and storage of the prepared products, and also creation of new machines and technological equipment.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-03-27T08:28:18Z
2013-03-27T08:28:18Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Таран В. М. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження / В. М. Таран, О. І. Петрікей // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25, Ч. 2. - С. 89-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7086
 
Language other