Запис Детальніше

Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах
Интенсификация теплообмена в конвективных хлебопекарных печах
Intensification of heat transfer in convection baking ovens
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Ковальов, О. В.
Ковалёв, А. В.
Kovalev, O. V.
 
Subject інтенсифікація
хлібопекарські печі
випікання
интенсификация
хлебопекарные печи
выпекание
intensification
bakery ovens
baking
 
Description Нині при розширенні приватних, колективних підприємств широко використовують хлібопекарні малої потужності. Якість виробів на цих підприємствах значною мірою залежить від обладнання, а саме від конструкції, способу підведення теплоти до хлібопекарської печі.
Ныне при расширении частных, коллективных предприятий широко используют хлебопекарни малой мощности. Качество изделий на этих предприятиях в значительной мере зависит от оборудования, а именно от конструкции, способа подведения теплоты к хлебопекарной печи.
Today the expansion of private, collective enterprises is widely used bakery low power. Quality products at these plants are highly dependent on the hardware, namely the design, method of summing up the heat to the baking oven.
 
Date 2013-03-27T09:22:30Z
2013-03-27T09:22:30Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Таран, В. М. Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах / В. М. Таран, О. В. Ковальов // Устаткування для харчової промисловості». - 2008. - № 10. - С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7089
 
Language other