Вплив реологічних властивостей хліба на процес його різання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив реологічних властивостей хліба на процес його різання
Влияние реологических свойств хлеба на процесс его резки Effect of the rheological properties of bread on the process of cutting |
|
Creator |
Губеня, О. О.
Губеня, А. А. Hubenia, O. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. |
|
Subject |
різання
хліб час релаксації хліба резка хлеб время релаксации хлеба cutting bread the relaxation of bread |
|
Description |
На підприємствах хлібопекарської промисловості для задоволення вимог споживача значна частина хлібобулочних виробів нарізається і пакується. Проте процес різання хліба на даний час вивчений недостатньо. Основні недоліки даного процесу в умовах масового виробництва - низька якість поверхні зрізу, Неможливість нарізання свіжого хліба (хліб нарізається після охолодження і витримування протягом декількох годин, втрачаючи свіжість і споживчу якість). На предприятиях хлебопекарной промышленности для удовлетворения требований потребителя значительная часть хлебобулочных изделий нарезается и упаковывается. Однако процесс резки хлеба в настоящее время изучен недостаточно. Основные недостатки данного процесса в условиях массового производства - низкое качество поверхности среза, Невозможность нарезки свежего хлеба (хлеб нарезается после охлаждения и выдержки в течение нескольких часов, теряя свежесть и потребительское качество). The enterprises of the baking industry to meet consumer much of bakery products cut and packaged. The process of cutting bread currently insufficiently studied. The main disadvantages of this process in terms of mass production - low quality cut surface, Failure slicing fresh bread (bread cut after cooling and holding for a few hours, losing the freshness and quality of the consumer). |
|
Date |
2013-03-27T09:30:44Z
2013-03-27T09:30:44Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Губеня, О. О. Вплив реологічних властивостей хліба на процес його різання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : IX Міжнародна науково-технічна конференція, 17—19 жовтня 2005. - Ч. 1. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7090 |
|
Language |
other
|
|