Запис Детальніше

Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції
Определение составляющих показателя качества пищевых продуктов – консистенции
Definition component indicators of food quality - consistency
 
Creator Українець, А. І.
Коваль, О. А.
Украинец, А. И.
Коваль, О. А.
Ukrainets, A.
Koval, O.
 
Subject якість
консистенція
моделювання якості
пенетрація
качество
консистенция
моделирование качества
пенетрация
quality
consistency
quality modeling
penetration
 
Description Представлено методику визначення складової показника якості харчових продуктів — консистенцію пенетрацією. Вона проста для практичного використання, базується на аналізі диференціальних рівнянь руху методами символьної комп'ютерної математики. Представлена методика определения составляющей показателя качества пищевых продуктов - консистенцию пенетрацией. Она проста для практического использования, базируется на анализе дифференциальных уравнений движения методами символьной компьютерной математики.The penetrational method of the consistency determination has been proposed. The consistency is an important component of 9the quality coefficient of the food products. The method distinguishes from the others by it simplicity and based on the analysis of the differential equations of the indentor motion using symbolic mathematics methods.
 
Date 2013-03-27T12:06:25Z
2013-03-27T12:06:25Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Українець А. І. Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції / А. І. Українець, О. А. Коваль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 24. - С. 39-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7096
 
Language other