Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції
Определение составляющих показателя качества пищевых продуктов – консистенции Definition component indicators of food quality - consistency |
|
Creator |
Українець, А. І.
Коваль, О. А. Украинец, А. И. Коваль, О. А. Ukrainets, A. Koval, O. |
|
Subject |
якість
консистенція моделювання якості пенетрація качество консистенция моделирование качества пенетрация quality consistency quality modeling penetration |
|
Description |
Представлено методику визначення складової показника якості харчових продуктів — консистенцію пенетрацією. Вона проста для практичного використання, базується на аналізі диференціальних рівнянь руху методами символьної комп'ютерної математики. Представлена методика определения составляющей показателя качества пищевых продуктов - консистенцию пенетрацией. Она проста для практического использования, базируется на анализе дифференциальных уравнений движения методами символьной компьютерной математики.The penetrational method of the consistency determination has been proposed. The consistency is an important component of 9the quality coefficient of the food products. The method distinguishes from the others by it simplicity and based on the analysis of the differential equations of the indentor motion using symbolic mathematics methods.
|
|
Date |
2013-03-27T12:06:25Z
2013-03-27T12:06:25Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець А. І. Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції / А. І. Українець, О. А. Коваль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 24. - С. 39-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7096 |
|
Language |
other
|
|