Запис Детальніше

Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Мінаков, Михайло
Минаков, Михаил
Minakov, Mikhail
 
Date 2013-03-10T20:35:48Z
2013-03-10T20:35:48Z
2012-07-01
 
Identifier Мінаков М. А. Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі // Критика. - 2012. - № 7-8. - С. 2-7.
1563-6461
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/2180
 
Description In this article, author reviews causes and consequences of the color revolutions in the post-Soviet countries. Author compares causes with the mid-term results of socio-economic development in Georgia, Ukraine and Kyrgyzstan. Author concludes that 'color revolutions' did not lead to implementation of the revolutionary promises; they only delayed the move of revolutionary countries to post-Soviet authoritarianism.
У цій статті автор розглядає причини та наслідки "кольорових революцій" у Грузії, Україні та Киргизстані, а також реакції на ці події в сусідніх країнах. Також автор порівнює причини з середньо-терміновими наслідками "революцій" як у окремих країнах? так і для регіону в цілому. Висновок автора полягає в тому, що "кольорові революції" не призвели до виконання "революційних" обіцянок, зупинивши лише на короткий час сповзання пострадянських націй до авторитаризму.
 
Language ua
 
Publisher Критика
 
Subject кольорові революції
Грузія
Україна
Киргизстан
пострадянський авторитаризм
color revolutions
post-Soviet political regimes
authoritarianism
 
Title Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі
 
Type Article
 
Relation Критика
Інститут Критика