Запис Детальніше

Основы научных исследований в энергетике

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основы научных исследований в энергетике
 
Creator Бондаренко, Герман Андрійович
Бондаренко, Герман Андреевич
Bondarenko, Herman Andriiovych
 
Subject пневмоенергетика
пневмоэнергетика
 
Description У посібнику наведені основні відомості про шляхи розвитку, організації, планування та виконання науково-дослідних робіт. Викладено методичні основи проведення експериментальних і теоретичних досліджень з урахуванням сучасних вимог. Викладання матеріалу посібника виконано стосовно галузі енергомашинобудування.
Посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями "Компресори, пневмоагрегати та вакуумна техніка" та "Холодильні машини і установки" денної та заочної форм навчання. Він може бути корисним для аспірантів та наукових працівників, що займаються дослідженнями у галузі енергомашинобудування
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30364
В пособии приведены основные сведения о путях развития, организации, планирования и выполнения научно-исследовательских работ. Изложены методологические основы проведения экспериментальных и теоретических исследований с учетом современных требований. Изложение материала пособия выполнено применительно к отрасли энергомашиностроения.
Пособие предназначено для студентов, обучающихся по специальностям "Компрессоры, пневмоагрегаты и вакуумная техника" и "Холодильные машины и установки" дневной и заочной форм обучения. Оно может быть полезно для аспирантов и научных работников, занимающихся исследованиями в области машиностроения
При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30364
 
Publisher Изд-во СумГУ
 
Date 2013-03-25T13:21:50Z
2013-03-25T13:21:50Z
2013
 
Type Schoolbook
 
Identifier Бондаренко, Г.А. Основы научных исследований в энергетике [Текст]: учеб. пос. / Г.А. Бондаренко. - Сумы: СумГУ, 2013. - 204 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30364
 
Language ru