Запис Детальніше

Інструментальні методи визначення консистенції м’ясних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інструментальні методи визначення консистенції м’ясних продуктів
Инструментальные методы определения консистенции мясных продуктов
Instrumental methods for determining the consistency of meat products
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
 
Subject реологічна модель м’яса
консистенція
м’ясні продукти
реологическая модель мяса
консистенция
мясные продукты
meat rheological model
meat products
consistency
 
Description Охарактеризовано існуючі методи визначення консистенції як показника якості м’яса. Запропоновано нових підхід до її визначення, в основу якого покладено методи інженерної реології. Особливістю розробленого методу є те, що висновок про консистенцію продукту роблять на основі аналізу чисельних значень реологічних коефіцієнтів.
Охарактеризованы существующие методы определения консистенции как показателя качества мяса. Предложен новый подход к ее определению, в основу которого положены методы инженерной реологии. Особенностью разработанного метода является то, что вывод о консистенцию продукта делают на основе анализа численных значений реологических коэффициентов.
The existing methods of determination of consistence as an indix of quality of meat are described. The new approach based on the methods of engineering rheology is offered. The singularity of the developed method is that the conclusion on consistence of product is made on the basis of analysis of numerical values of rheological indices.
 
Date 2013-03-28T13:57:07Z
2013-03-28T13:57:07Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Гуць, В. С. Інструментальні методи визначення консистенції м’ясних продуктів / В. С. Гуць // Вісник аграрної науки. - 1997. - №11 - С. 49-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7104
 
Language other