Запис Детальніше

Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки
Влияние технологических параметров сбраживания сусла на накопление летучих органических примесей спиртовой бражки
Influence of Technological Parameters fermenting wort on the accumulation of volatile organic contaminants spirt brazhku
 
Creator Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Куц, А. М.
Куц, А. М.
Kuts, A.
Сизько, В. Б.
Сизько, В. Б.
Syzko, V.
 
Subject зріла бражка
зрелая бражка
заміс
замес
batch
сусло
сусло
mash
 
Description Широке впровадження енерго- і ресурсозберігаючої технології спиртових бражок з використанням низькотемпературної термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини передбачає зниження дисперсності
помелу сировини, підвищення концентрації та температури зброджування сусла. Тому з метою зменшення питомих
енерговитрат та одержання етилового спирту високої якості необхідні достовірні дані про якісний і кількісний склад леткої частини бражки. Широкое внедрение энерго-и ресурсосберегающей технологии спиртовых бражок с использованиемнизкотемпературной термоферментативнои обработки крохмалсодержащего сырья предполагает снижение дисперсностипомола сырья, повышение концентрации и температуры сбраживания сусла. Поэтому с целью уменьшения удельныхэнергозатрат и получения этилового спирта высокого качества необходимы достоверные данные о качественном и количественномсостав летучей части бражки. The widespread introduction of energy-and resource-saving technologies alcohol brazhok using low termofermentatyvnoyi raw starch processing involves reducing dispersiongrinding of raw materials, improve concentration and temperature fermentation of wort. Therefore, in order to reduce unitenergy and obtaining ethanol quality needed reliable data on the qualitative and quantitative composition of the volatile brazhku.
 
Date 2013-03-29T09:50:24Z
2013-03-29T09:50:24Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Кириленко, Р. Г. Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Куц, В. Б. Сизько // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи: тез. доп. IX Міжн. наук.-техн. конф., Київ, 17-19 жовтня 2005 р. - К.: НУХТ, 2005. – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7126
 
Language other