Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки
Влияние технологических параметров сбраживания сусла на накопление летучих органических примесей спиртовой бражки Influence of Technological Parameters fermenting wort on the accumulation of volatile organic contaminants spirt brazhku |
|
Creator |
Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г. Kyrylenko, R. Шиян, П. Л. Шиян, П. Л. Shiyan, P. Мудрак, Т. О. Мудрак, Т. Е. Mudrak, T. Куц, А. М. Куц, А. М. Kuts, A. Сизько, В. Б. Сизько, В. Б. Syzko, V. |
|
Subject |
зріла бражка
зрелая бражка заміс замес batch сусло сусло mash |
|
Description |
Широке впровадження енерго- і ресурсозберігаючої технології спиртових бражок з використанням низькотемпературної термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини передбачає зниження дисперсності помелу сировини, підвищення концентрації та температури зброджування сусла. Тому з метою зменшення питомих енерговитрат та одержання етилового спирту високої якості необхідні достовірні дані про якісний і кількісний склад леткої частини бражки. Широкое внедрение энерго-и ресурсосберегающей технологии спиртовых бражок с использованиемнизкотемпературной термоферментативнои обработки крохмалсодержащего сырья предполагает снижение дисперсностипомола сырья, повышение концентрации и температуры сбраживания сусла. Поэтому с целью уменьшения удельныхэнергозатрат и получения этилового спирта высокого качества необходимы достоверные данные о качественном и количественномсостав летучей части бражки. The widespread introduction of energy-and resource-saving technologies alcohol brazhok using low termofermentatyvnoyi raw starch processing involves reducing dispersiongrinding of raw materials, improve concentration and temperature fermentation of wort. Therefore, in order to reduce unitenergy and obtaining ethanol quality needed reliable data on the qualitative and quantitative composition of the volatile brazhku. |
|
Date |
2013-03-29T09:50:24Z
2013-03-29T09:50:24Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кириленко, Р. Г. Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Куц, В. Б. Сизько // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи: тез. доп. IX Міжн. наук.-техн. конф., Київ, 17-19 жовтня 2005 р. - К.: НУХТ, 2005. – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7126 |
|
Language |
other
|
|