Запис Детальніше

Аналіз проблем та тенденцій використання промислового потенціалу регіону

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз проблем та тенденцій використання промислового потенціалу регіону
 
Creator Качуріна, Н.М.
 
Description У сучасних умовах промисловий потенціал України залишається основним джерелом економічного розвитку країни. Разом з тим, необхідність децентралізації державних функцій з управління соціально-економічним розвитком регіонів, в т. ч. розвитком регіональних промислових комплексів, обґрунтовує доцільність проведення наукових досліджень з розробки стратегій промислового розвитку регіонів. Дослідження рівня використання промислового потенціалу регіону та оцінка його впливу на економічне зростання регіону при цьому забезпечить аналітичне обґрунтування стратегій та програм промислового розвитку регіонів, вибір головних рушійних факторів та механізмів розвитку промисловості регіонів.
Завданням дослідження є аналіз динаміки рівня використання промислового потенціалу регіону (ППР), а також оцінка його впливу на формування валової доданої вартості (ВДВ) в регіоні з метою виявлення проблем та визначення тенденцій промислового розвитку регіону (на прикладі Полтавської області).
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-07-06T06:24:33Z
2011-07-06T06:24:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Качуріна, Н.М. Аналіз проблем та тенденцій використання промислового потенціалу регіону [Текст] / Н.М. Качуріна // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : матеріали доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 18-20 травня 2011 р. / за заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2011. - С. 89-92.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13755
 
Language uk